47 vehicles a la pujada al Puig Major

3 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Automovilismo, Motor

Serà la prova del Campionat de Balears de Muntanya que ha reunit a més pilots aquesta temporada. Un total de 47 vehicles han confirmat la seva participació a l’edició d’enguany de la Pujada al Puig Major. Demà i diumenge el renou dels motors i l’emoció entre els espectadors tornarà ser present a totes les corbes de la carretera del Puig Major.

Demà, a les 13:30 hores es procedirà al tancament de la carretera des del Monument. Mitja hora més tard es farà la concentració de participants a les proximitats de la línia de sortida de la corba de Sa Teulera. Allà, davant el monòlit que l’any passat es va descobrir en honor a Juan Fernández, es donarà la sortida a la primera mànega d’entrenaments a partir de les 15 hores. En acabar aquesta primera sessió es durà a terme la segona pujada del capvespre.

Diumenge dematí la Guàrdia Civil de Trànsit tancarà la carretera a les 8 hores. A les 9:15 hores es durà a terme la primera pujada de la jornada, que serà la tercera mànega d’entrenaments oficials de la pujada. Ja a partir de les 11:15 hores, els pilots tendran dues oportunitats per fer el recorregut amb el menor temps possible. Ben igual que l’any passat s’organitzaran dues pujades oficials.

Segons l’horari previst per l’organització, les dues pujades acabaran abans de les 15 hores, moment en el que es preveu fer públic el llistat de guanyadors de les diferents categories. En aquest sentit, acte seguit es durà a terme l’acte de lliurament de trofeus. Seguint amb la tendència d’anys anteriors, l’entrega es farà al Puig.

A més dels pilots que disputen el Campionat de Balears de Muntanya, l’organització ha confirmat la participació de pilots de prestigi nacional. D’aquesta manera, tal i com vàrem informar a l’edició de l’any passat, el mallorquí Pedro Roca, guanyador del Campionat d’Espanya durant les tres darreres temporades, serà a la línia de sortida. Igualment, Raúl Borreguero, també ha confirmat la seva presència a la vall, després de l’experiència de l’any passat.

Altres dos pilots de prestigi que també han formalitzat la inscripció són el Subcampió de Catalunya i Andorra de Muntanya, Sergi Panella, i  Francesc Munnér, que arribarà a Sóller exhibint el seu Ford Cosworth.

Pel que fa als pilots locals, un total de tres competiran durant tot el cap de setmana a les rampes del Puig Major. Joan Damià Bauzà, amb el dorsal 25, participarà amb el seu Citroën Saxo VTS 16V; Francesc J. Bernat, amb el número 31, participarà amb el seu Citroën AX GTI; mentre que Ernest Cerdà, amb el número 35, conduirà el seu Peugeot 205 Rallye.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com