La festa del futbol solleric

19 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

Totes les plantilles dels sis clubs de futbol de Sóller (C.F. Sóller, C.F. Port de Sóller, U.E. Sollerense, Atlètic Sóller, Círculo Sollerense i Ferrocarril de Sóller) s’han presentat avui capvespre sobre la nova gespa del Camp den Maiol.

Per primera vegada en la història, totes les entitats futbolístiques de la vall s’han posat d’acord i han organitzat un acte conjunt.

Els jugadors de tots els equips han desfilat mentre per megafonia es llegien els seus noms i han posat front una tribuna plena de gent.

Posteriorment, representants dels clubs han dedicat unes paraules a l’afició congregada. Llúcia Oliver ha parlat en representació del C.F. Sóller, Guillem Coll en nom del futbol base, Jordi Viso pel Port de Sóller i Toni Socias per part del Círculo Sollerense.

L’acte s’ha tancat amb un minut de silenci a la memòria de l’Hermano del Convent que va morir dimecres a l’edat de 93 anys.

Descarrega les fotos

Entra a la galeria d’imatges de SaVeu.cat i podràs veure totes les imatges de la festa del futbol solleric. Entra-hi i descarrega les fotos del teu equip.

http://www.saveu.cat/art_list.php?seccio=3

Fotos de la prsentación:

http://www.slide.com/r/8CWVcP9fpj878SkW18nklbc_J6oquIBy

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com