El Gran Prix de Balears centra l’atenció del món del trot, aquest dissabte a Son Pardo

1 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Vuit cavalls de primer nivell de França competiran amb set trotadors  francesos entrenats a Mallorca

El Gran Prix de Balears es correrà demà dissabte a les 18,25 hores, en una jornada que té programades 10 curses, la primera de les quals començarà a les 15,30 hores. El Gran Prix de Balears repartirà 50.000 euros en premis i hi participaran un total de 15 cavalls francesos: vuit arribats ahir de França més altres set de Mallorca. El recorregut d’aquesta cursa per a cavalls de tres i més anys internacionals, és de 2.650 metres La gran carrera serà retransmesa pel canal temàtic hípic Equidia i TV-Mallorca, i entrarà en el circuït d’apostes PMU. El fons del trio es de 1.825 euros.

La posició a la graella de sortida és la següent:

1- Mystere du Lame (M. Riera B.)

2- Le Bijou de Bootz (G. Andreu)

3- Power Jet (S.Baude)

4- Orleans Spring (E.Varin)

5- Lutin du Perche (J.A.Garcia)

6- Marathon Man (J.Verbeeck)

7- Ker Malo (C.Cruellas)

8- Lys Petteviniere (S.Roger)

9- Lou de Fontaine (J.Lindqvist)

10-Koch Mar (A.Gelabert)

11-My Winner (D.Locqueneux)

12-Paradis Cordiere (J. L. Labigne)

13-Kent Barbes (A.Frontera)

14-Lys de Vrie (M. Mestre)

15-New des Landes (S.Hardy)

.

El Gran Prix de Balears serà presentat avui divendres, 1 d’octubre, a l’Hotel Nixe Palace de Palma a partir de les 21 hores per l’encarregat de Relacions Internacionals de la SECF, Benoït Fabrega, el president de la Federació Balear de Trot, Xisco Parera, i el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal.

A més del Gran Prix de Balears, la novena carrera (18,55 h.) presenta el Gran Premi Pierre Giffard, que repartirà 10.000 euros en premis i comptarà amb 16 participants de tres i més anys internacionals, sobre una distància de 2.650 metres. El premi Volvo Bis (19,40 hores) tancarà la gran cita hípica d’aquest cap de setmana que obliga a l’hipòdrom de Manacor a prendre’s un descans.

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com