F.F.I.B. Recordatori al Clubs de Futbol de les Balears. ELS DESFIBRILADORS PODEN SALVAR VIDES

24 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol

La notícia sobre la parada cardio-respiratòria que ha patit avui un jugador del Salamanca, que no ha acabat en tragèdia gràcies a l’aplicació d’un desfibrilador en el mateix terreny de joc, ens aconsella recordar als clubs de les Illes Balears que la Federació els ha proporcionat un «DESA»
(Desfibrilador Semi-Automàtic) perquè sempre el tenguin en els camps de futbol. La FFIB va dur a terme la campanya de repartiment de Desfibriladors i de Cursets de Primers Auxilis durant tota la temporada 2009-2010.
Aquest fet d’avui en el camp de futbol del Salamanca ha tengut com a protagonista al futbolista Miguel García i la utilització immediata del Desfibrilador, segons els serveis sanitaris presents, li ha salvat la vida. Un fet semblat va passar el darrer desembre a Mallorca amb un jugador juvenil del Santanyí que també va recuperar les constants vitals gràcies a l’aplicació del Desfibrilador en el mateix camp de futbol.
Per això, la FFIB vol recordar als clubs que sempre tenguin el Desfibrilador a punt d’utilització i en el terreny de joc.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com