Rafael Nadal i Jorge Lorenzo, premis extraordinaris Cornelius Atticus 2010.

12 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

El jurat de la distinció Cornelius Atticus, presidit pel conseller de Presidència de les Illes Balears, Albert Moragues, ha decidit avui per unanimitat concedir el guardó en caràcter extraordinari a Rafael Nadal i Jorge Lorenzo, com a conseqüència dels magnífics resultats de caràcter mundial obtinguts per dos esportistes mallorquins.

El jurat del Cornelius Atticus està integrat per destacats periodistes de les Illes Balears, federacions esportives i representants de les institucions de les Balears: Govern i consells insulars.

La Conselleria de Presidència, per mitjà de la Delegació de la Presidència per a l’Esport, considera que tant Rafel Nadal com Jorge Lorenzo són mereixedors de ser guardonats amb la màxima distinció esportiva, el Cornelius Atticus, amb caràcter extraordinari.
El jurat ha conclós que «les trajectòries de Nadal i Lorenzo, dos esportistes mallorquins que s’iniciaren en el món de l’esport ja durant la infantesa,mereixen un reconoixement.  Ambdós han assumit i demostrat uns nivells de responsabilitat, treball, esforç i superació exemplars.  Aquesta feina i dedicació els ha permès aconseguir uns resultats, a l’edat de 23 i 24 anys respectivament, que els han fet esdevenir els campions del món en la seva modalitat esportiva. Ells són els que han ocupat els llocs dels qui fins ara havien estat campions i s’han convertit en els número 1 del món, la qual cosa és un orgull immens per a la nostra comunitat».

El jurat ha considerat que «no hi ha cap regió que pugui dir, com les Illes Balears, que té alhora dos campions del món tan significatius i rellevants. Són molts els seguidors que tenen i són moltes les persones que els aprecien pels seus valors esportius i personals.  En aquest moment es precís reconèixer la seva transcendència i la seva trajectòria».

A més, a proposició del jurat, s’ha decidit prendre en consideració crear, de caràcter anual, uns premis als millors esportistes de les Illes Balears, que es desenvoluparà el proper any a nivell reglamentari.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com