Viatge empresarial a Sevilla

1 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El Menorca Bàsquet organitza un desplaçament especial pels membres del Club de Negocis, format per les empreses patrocinadores. El destí serà Sevilla i coincidirà amb la celebració, dia 29 (20:30), del partit contra el Cajasol, corresponent a la jornada 13.

“Menorca viatja”, programa dissenyat pel Menorca Bàsquet, Air Europa i Viatges Magon, ha planificat aquest desplaçament especial pels patrocinadors del club del 28 al 30 de desembre (2 nits).

El pla de viatge consta de vol directe a Sevilla, en seient preferent, trasllats d’entrada i sortida, allotjament i berenar a un hotel de quatre estrelles, visita guiada de mig dia per Sevilla, entrades pel partit –seients preferents al Palacio San Pablo- i assegurança del viatge.

El preu final, pels residents balears, és de 198 euros i el club obsequiarà als assistents amb la nova bufanda de l’equip. Informació i reserves a totes les oficines de Viatges Magon, agència oficial del club.

Viaje empresarial en Sevilla

El Menorca Bàsquet organiza un desplazamiento especial para los miembros del Club de Negocios, formado por las empresas patrocinadoras. El destino será Sevilla y coincidirá con la celebración, día 29 (20:30), del partido contra el Cajasol, correspondiente a la jornada 13.

«Menorca viaja», programa diseñado por el Menorca Bàsquet, Air Europa y Viatges Magon, ha planificado este desplazamiento especial para los patrocinadores del club del 28 al 30 de diciembre (2 noches).

El plan de viaje consta de vuelo directo a Sevilla, en asiento preferente, traslados de entrada y salida, alojamiento y desayuno en un hotel de cuatro estrellas, visita guiada de medio día por Sevilla, entradas para el partido -asientos preferentes en el Palacio San Pablo- y seguro del viaje.

El precio final, para los residentes baleares, es de 198 euros y el club obsequiará a los asistentes con la nueva bufanda del equipo. Información y reservas en todas las oficinas de Viajes Magon, agencia oficial del club.

Menorca Bàsquet

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com