FUSTER I COSTA OR I ARGENT

4 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes

Les mallorquines Maria Fuster i Melanie Costa aconsegueixen l’or i l’argent a les proves dels 50 i 800 metres lliures al Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern de Natació

L’equip del C.N. Palma guanya la medalla d’argent en 4 x 100 lliures lliures

El delegat de Presidencia per l’Esport, Diego González, assisteix al lliurament de medalles a les piscines de Son Hugo

La nedadora mallorquina Maria Fuster ha aconseguit avui la medalla d’or a la prova dels 50 metres lliures femenins al Campionat d’ Espanya Absolut d’Hivern, que es realitza aquest cap de setmana a les piscines de Son Hugo. La mallorquina Melanie Costa ha guanyat la medalla d’argent a la prova dels 800 metres lliures femenins. L’equip del C.N Palma, integrat per ambdues nedadores més Emma García i Maria Cortés han aconseguit la medalla d’argent a la prova de relleus 4 x 100 lliures femenins. El delegat de Presidència per l’Esport, Diego González, ha fet el lliurament de les medalles.

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com