FUSTER I COSTA OR I ARGENT

4 diciembre 2010 | Por Editor | Categoria: Natación, Otros Deportes

Les mallorquines Maria Fuster i Melanie Costa aconsegueixen l’or i l’argent a les proves dels 50 i 800 metres lliures al Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern de Natació

L’equip del C.N. Palma guanya la medalla d’argent en 4 x 100 lliures lliures

El delegat de Presidencia per l’Esport, Diego González, assisteix al lliurament de medalles a les piscines de Son Hugo

La nedadora mallorquina Maria Fuster ha aconseguit avui la medalla d’or a la prova dels 50 metres lliures femenins al Campionat d’ Espanya Absolut d’Hivern, que es realitza aquest cap de setmana a les piscines de Son Hugo. La mallorquina Melanie Costa ha guanyat la medalla d’argent a la prova dels 800 metres lliures femenins. L’equip del C.N Palma, integrat per ambdues nedadores més Emma García i Maria Cortés han aconseguit la medalla d’argent a la prova de relleus 4 x 100 lliures femenins. El delegat de Presidència per l’Esport, Diego González, ha fet el lliurament de les medalles.
[nggallery id=540 emplate=caption]

Comentarios cerrados