Torneig Gothiacup-10

27 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Del 17 al 24 de juliol del 2010 dos equips, representant al club, anaren per segon any consecutiu a Göteborg, participant a la Gothia Cup 10, considerat el campionat oficiós del món per equips de futbol base, per ser el més nombrós en participants (aquest any amb més de 1600 equips de 71 països).
L’experiència fou inoblidable. L’equip de B-15 quedà en 33ena posició de 248 participants (amb 14 jugadors quedaren segons del seu grup, perdent el primer partit contra una selecció d’El Salvador per 5-1, guanyant per 5-0 y 7-0 a dos equips suecs. A 64ens guanyaren per 4-0 a un equip francès de París y a 32aus després d’acabar  0-0 amb un equip de l’Illa Reunión (França) perderen per penaltis després de 22 llançaments) i el B-18 quedà en 40ena posició damunt 148 participants de la seva categoria ( amb només 12 jugadors quedaren primers del seu grup després de guanyar
1-0 a un equip danès, 4-0 a un equip del Líban i 0-0 contra un de Suècia. A 32aus van ser eliminats pel Vasas de Budapest (2-0) que quedà subcampió del torneig)., i tot això contra equips de 18 i 20 jugadors i després de jugar cinc i quatre partits respectivament sobre gespa natural quasi tots.
La intenció del club de participar en aquest torneig és donar l’oportunitat als jugadors de tenir una experiència irrepetible i inoblidable, coneguent gent de la seva edat i de qualsevol lloc del món, respirant un ambient de futbol apassionant. Allà també hi jugaren jugadors com Iniesta o Xabi Alonso…però a la Gothia Cup no hi participen els grans clubs del món, sinó que la majoria són modests, desconeguts fora de les seves províncies.
Podeu veure unes imatges a continuació

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com