Presentat el programa de jornades PHH a Son Pardo

4 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Comença demà horabaixa amb 6 curses, d’entre les quals destaca el Criterium de Velocitat, i serà retransmès pel canal Equidia a 45 països

El conseller de Presidència del Consell, Cosme Bonet, el president de l’IEHM, Antoni Nadal, el president de la Gestora de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, i l’administrador de l’IEHM, Agustí Mascaró,  han  presentat aquest migdia el programa de les 12 jornades PHH previstes per enguany a Son Pardo, i que permetran l’entrada en el circuït d’apostes on line de les carreres hípiques mallorquines.

A la presentació d’avui davant els  mitjans de comunicació, el president de l’IEHM, Antoni Nadal, ha remarcat que la “perla” del programa de carreres PHH serà el 15 de maig “amb el Gran Premi Nacional de Balears”, i ha destacat l’empenta indirecta que per a la dinamització turística pot tenir el ressò mediàtic de les grans curses de Son Pardo que es televisin per Equidia. Joan Llabata ha definit l’inici del progama PHH i l’entrada a les apostes on line com “un somni fet realitat”. Per la seva part, Cosme Bonet, ha valorat la gran feina feta per l’actual equip directiu de l’IEHM i la FBT que s’ha traduït en el nou repte d’internacionalitzar les carreres de trot de Mallorca. “Abans era una quimera i avui és una opció i una alternativa viable pel finançament del món del trot”, ha conclòs el conseller de Presidència del Consell de Mallorca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com