Basket Zona5

12 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

La gent te ganes de festa i més quan s’apropa Sant Antoni, i així ho demostraren les jugadores i familiars del Zona 5 que aquest diumenge escalfaren motors fent un fogueró i torrant llonganissa, llom i panxeta al caliu. Com ja comença a ser tradició, el club de bàsquet femení va fer el seu fogueró de Sant Antoni el cap de setmana previ a la gran festa manacorina per excel·lència. Un centenar de persones partiren cap a foravila des de la Plaça de Sa Torre, aprofitant el bon dia que feia, fins arribar al fogueró del Zona 5, que va arrencar les rialles de tota la gent present. Taules i cadires preparades i…a torrar. Un ambient molt familiar i ple de bon humor, on mares i pares s’ho passen igual de bé o millor que les pròpies jugadores.

BRILLANT PAPER DE LES MINIS DEL ZONA 5
AMB LA SELECCIÓ AL TORNEIG DE REIS

No podia anar millora la participació de les jugadores del Zona 5 amb la selecció mini de Mallorca al Torneig de Reis celebrat a Lluchmajor: na Maria Llull va tenir una actuació espectacular i va ser escollida com la jugadora més destacada del Torneig; n’Antònia Martí va jugar a un gran nivell, destacant especialment en defensa davant la jugadora estrella de Menorca; i na Maria Antònia Febrer que, malgrat ser jugadora de primer any i ser la jugadora més baixeta de les participants, va gaudir de molts minuts de joc i va demostrar la seva forta personalitat a la pista. Una gran experiència per aquestes jugadores que les ha de servir per a començar amb força la Llliga Especial aquest divendres, davant el potent Pollença.

Per la seva banda, n’Àgueda Trujillo (al CTEIB i formada al Zona 5) va ser una de les jugadores més destacades de la selecció cadet de les illes Balears al campionat d’Espanya d’Autonomies, en el qual les balears varen quedar en un molt meritori setè lloc, demostrant cada any la seva progressió dins l’àmbit nacional.

Propers Partits a Na CAPELLERA

14/01 – 18:30
ZONA 5 MINI TT SERRA
Bàsquet Pollença

14/01 – 20:00
ZONA 5 CADET UPI MANACOR
Bàsquet Manacor

15/01 – 10:00
ZONA 5 INFANTIL SPORT MARKETING
Nord Alcúdia

basketzona5.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com