3a Jornada de Bàsquet Escolar

18 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Aquest passat dissabte dia 16 es disputà a Santanyí la tercera jornada de bàsquet escolar d’aquest curs 2010/2011 amb uns resultats molt bons per als nostres alumnes, aconseguirem 4 victòries i un empat!

Aquest mes ens tocava la jornada escolar a Santanyí, així que encara amb el record de les festes de Nadal partírem cap al poble veí. Els resultats que obtingueren fóren:

EQUIPS D’INICIACIÓ


Joan Capó 16 – Campos 16 DSC07493

Els més petits de l’escola de Joan Capó tingueren un resultat poc habitual al món de la cistella, empataren a 16 punts  un partit on les defenses s’imposaren a l’atac. Ara toca seguir fent feina als entrenaments per millorar el nostre percentatge de tir.

Jugaren:  Joan Mesquida (2p), Pere Joan Rodríguez (2p), Andreu Bover (4), Àngels Heredia, Carmen Moriano, Paula Hernández, Andrea Peregrina (4), Vladimiro Franko, Marc Hernández, Gemma Maria Roig i Guillem López (4p)

Sant Alfons 22 – Llucmajor 19

Aquesta sDSC07527etmana sí que els jugadors i jugadores dels inicació de Sant Alfons aconseguiren la victòria. Una victòria que deixà bon gust de boca ja que es comença a veure l’evolució dels nins i nines.  Destacar l’actuanció de na Maria Villalonga amb 10 punts.

Jugaren: Alberto Luengo, Jaume LÑuengo (4p), Meritxell Ferreira, Maria Villalonga (10p), Santi Almodóvar (2p), Paula Fiol, Miquel Mateu Uguet, Tomeu Salvà i Aina Fiol (6p)

EQUIPS BENJAMÍ


Joan Capó A 32- S’Algar 11

DSC07531

Nova victòria de l’equip dirigit per na Joana Vaquer. Tot i la victòria aconseguida aquest partit no fou el més brillant d’aquest equip, que ens tenen acostumats a un joc espectacular, es veu que encara tenien ressaca de festes i esperam veure’ls al seu millor nivell a la propera jornada.

Jugaren: Apol·lònia Artigues, Joan Toni Martorell (10p), Marta Peregrina (2p), Carlos Martínez (2p), Paula Uguet (4p), Miquel Uguet (4p), Núria Garrido, Pere Mesquida (2p) Victòria Vera (2p), Toni Bennàssar (6p) i Oleksandr Rusnak.

Sant Alfons 30 – Llucmajor 18.

DSC07486

També aconseguiren la victòria els benjamins de Sant Alfons. Des del primer moment del partit els nostres nins i nines es posaren per davant al marcador, amb una bona defensa i jugant al contraatac. Cal destacar la feina feta per aquest equip on encara s’hi estan afegint jugadors, el que fa que s’hagin d’anar encaixant totes les peces.

Jugaren: Lluis Serra (7p), Sebastià Antich (2p), Irene Herbón, César Jiménez (7p), Elisa Bernácer (2p), Miquel A. Amengual (6p), Joan Nicolau (6p), Jaume Bordoy, Pere Oliver i Dani Luque.

Joan Capó B 100 – Porreres 2

DSC07516Molt complet fou el partit disputat pels nins i nines de Joan Capó. Tot i que el rival era d’un nivell clarament inferior els nostres jugadors i jugadores feren un gran partit sense relaxar-se en cap moment disfrutant de jugar i sobretot de jugar en equip. Cal destacar una sèrie de coses:

– S’arribà a 100 punts

-Al començament del 3r quart ja havíen anotat tots els integrants de l’equip

– El companyerisme que hi ha a aquest equip ja que tots els components feien feina per a que la gent que encara no havia anotat aconseguis fer-ho.

Jugaren: Nerea Adrover(2p), Maria Garcia (10p), Nerea Grimalñdo (8p), Marta Maimó (22p), Pedro Durán (6p), Maria Obrador (4p), Miquel Oliver (4p), Rafel Joan Bover (26p), Pere Mestre (8p), Andreu Sierra (4p) i  Francesc Zavier Valens (6p)

Des de l’escola de bàsquet de Felanitx volem aprofitar per donar els molts d’anys a tots els Tonis i Antònies i recordar-vos que la pr0pera jornada es jugarà a Felanitx dia 26 de febrer.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com