Omar de Font guanya el Premi Sant Sebastià i Magistral s’imposa en el Premi Ciutat de Palma

20 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Les dues carreres estel·lars han estat transmeses pel Canal Equidia a la tercera reunió de curses PHH

Omar de Font, de la Quadra Trot des Trenc, menat pel Fuet d’Or 2010, Antoni Frontera, en una gran cursa tàctica i amb un esprint imponent s’ha imposat a Shakir Star de Miquel Àngel Binimelis en els darrers 100  metres i ha guanyat el Premi Sant Sebastià 2011 amb un registre d’1’14”8, el mateix temps que el segon. La tercera posició ha estat per Lluna Plena, amb Gabriel Pou, amb 1’15’00. Aquesta ha estat la primera de les dues carreres estel·lars de la Diada de Sant Sebastià a Son Pardo.

El Premi Ciutat de Palma ha estat per Magistral, de la Quadra Valls, pilotat per Antoni Valls, amb un temps d’1’14”1, seguit per Musigny Degato amb Sebastià Llobet,  1’14”1, i de Kent Barbes amb Antoni Frontera 1’14”3.

El tinent de Batlessa, Andreu Alcover i el conseller de Presidència del Consell, Cosme Bonet, acompanyats pel president de l’IEHM, Antoni Nadal, i pel president de la Gestora de la FBT, Joan Llabata, han fet entrega dels trofeus als dos grans guanyadors de la Diada, de la  qual el Canal Equidia ha retransmès sis de les vuit curses del programa de tarda. A la Diada hi han corregut 223 cavalls que han disputat un total de 16 curses amb un borsa total de premis pels participants de 43.000 euros.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com