El Mallorca fixa entre 60 i 130 euros les localitats del partit contra el Barça

10 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol

La directiva del Reial Mallorca ha informat avui que els preus de les localitats per als adults en el partit davant el FC Barcelona que es disputarà el 26 o el 27 de febrer a l’estadi Son Moix oscil·laran entre els 60 i 130 euros, i entre 20 i 40 euros, per als infants. El club balear ha assenyalat que les entrades per a aquest encontre, corresponent a la vint-i-cinquena jornada del campionat de Lliga, es posaran en venda el 15 de febrer.

El RCD Mallorca va aconseguir un empat (1-1) en la seva visita al Nou Camp en la primera tornada. La directiva espera una gran entrada en Son Moix, similar o superior a la registrada amb motiu de la visita del Reial Madrid en la primera jornada de la temporada 2010-2011. Aquest partit va finalitzar amb empat a zero gols.

DBalears

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com