El VII Ral·li Clàssic Illa Mallorca comença demà amb la participació rècord de 79 equips

9 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Automovilismo, comunicados, Eventos, Motor

rally clasico

Un total de 15 equips balears disputaran la prova, que tindrà lloc fins al proper dissabte a la serra de Tramuntana

El VII Ral·li Clàssic Illa Mallorca comença demà amb la participació rècord de 79 equips, 15 dels quals d’àmbit balear i la resta provinents de la península i de distints països (Alemanya, Suïssa, Portugal i el Canadà, entre d’altres). L’esdeveniment esportiu, que acabarà el proper dia 12, es desenvolupa en 14 trams situats a la serra de Tramuntana. A l’acte de presentació hi ha assistit el president del Comitè Organitzador del Ral·li Clàssic Illa Mallorca, Antonio Dezcallar; el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González; el conseller de Presidència del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, i la presidenta de l’Institut Municipal d’Esports, Maribel González.

El delegat de la Presidència per a l’Esport ha destacat la importància del desenvolupament de competicions esportives de gran reconeixement i repercussió internacional a les Illes Baleares, que demostren que l’esport és una important eina per contribuir al desenvolupament del sector econòmic de la Comunitat. A més possat de manifest la importància de la col·laboració entre les diferents administracions i les empreses privades per poder dur endavant projectes esportius d’alt nivell.

El ral·li comença demà a les 18.45 hores amb els trams nocturns Andratx-es Capdellà i Calvià-coll de sa Creu. El divendres es faran els trams següents: Esporles-Puigpunyent (x2), Andratx-Estellencs (x2), Orient-Bunyola i sa Figuera-Fornalutx. Finalment, el dissabte tindran lloc les proves Campanet-Pollença, Pollença-Lluc (x2) Campanet-Pollença, sa Calobra i coll de Sóller. En total, es faran 600 km de recorregut.

Antonio Dezcallar ha assegurat que “enguany hem batut el rècord d’inscripcions, perquè hem aconseguit superar les nostres pròpies expectatives. Hem tornat a introduir-hi nous trams, a més dels més apreciats pels pilots i aficionats. Volem agrair a tots els equips que ens visiten cada any la seva fidelitat. Aquesta edició promet ser més emocionant que mai.”.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com