Les promeses de la boxa a les Illes Balears es citen demà al Príncipes de España

18 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Boxeo, Otros Deportes

Presentació vetllada de la boxa

El delegat de la presidència per a l’Esport, Diego González, ha destacat els valors intrínsecs “de respecte al contrari”  d’ aquest esport

La vetllada de la boxa oferirà 12 combats en les modalitats olímpica i neo professional

El Poliesportiu Príncipes de España acollirà demà, a partir de les 19.00 hores, la vetllada de la boxa,  organitzada per la Federació Balear de Boxa i el Príncipes Boxing Club, amb la col·laboració de la Delegació de la Presidència per a l’Esport.  L’ esdeveniment esportiu oferirà demà 12 combats en les modalitats de boxa olímpica (10) i neo-professional (2).

A la presentació d’aquest esdeveniment esportiu hi han assistit el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González; el president de la Federació Balear de Boxa, Manuel Sánchez; el promotor de la vetllada, Néstor Domínguez i els boxejadors Marcos Soria i Félix Soria.

El delegat ha assenyalat els valors intrínsecs de la boxa, sobre tot pel que fa referència al “respecte al contrari i a l’entorn”. També ha destacat la feina que es desenvolupa des de l’Escola Balear de l’Esport, ja que cinc dels boxejadors que entrenen en el programa de tecnificació participaran  a la vetllada. El delegat ha recordat que “tenim per davant una cita olímpica, i estem treballant en això”.

A la vetllada hi participen nou clubs de l’arxipèlag: Príncipes Boxing,  Dragon’s team, Amanecer Boxing,  Mantonia Gym (Alcúdia), Iron Boxing (Campos), Tots en forma (Menorca) Gino Boxing (Eivissa), Shinkai  (Santa Ponça) i Ibiza Boxing Club.

Manuel Sánchez ha destacat que “Balears té un molt bon planter de boxejadors. La vetllada de demà serà un excel·lent ocasió per veure el que és el futur de la boxa a l’arxipèlag”.

D’altra banda, Néstor Domínguez ha donat les gràcies a la delegació de la Presidència per a l’Esport pel suport rebut i ha recordat que demà es realitzarà un homenatge a l’actual campió d’Espanya de boxa professional, el mallorquí José del Río.

Els combats neo professionals que es disputaran demà són:  Pablo Sosa/Alexandro Graur i Marcos Soria/Miguel Àngel Jiménez.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com