CADETS LLIGA. ALAIOR 3 – FERRE 0.

20 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
escudo-ferrerias

Els cadets han perdut avui 3 a 0 a Alaior, i d’aquesta manera hem trencat sa ratxa de bons resultats, una vegada mes s’equip alaiorenc li ha sortit un gran partit contra nosaltres i ens ha tornat a guanyar com van fer la primera volta, tot i la derrota encara continuam amb la tercera posició.
Ja desde el principi es partit sen’s ha complicat amb un gol en contra en els primers 10 minuts, cosa que ha donat ales a s’equip local, a nosaltres avui ens ha costat fer el nostre joc, en canvi s’Alaior ha estat mes encertat cara a porteria i abans del descans ens han marcat el segon gol, que ha deixat es partit molt complicat.
En el segon temps hem sortit disposats a aixecar aquest resultat, intentar fer un gol rápid per entrar dins es partit, peró no hem tingut sort avui, a mes el joc de s’equip contrari de lluita constant ens ha incomodat molt, a mes encara han marcat el tercer gol, que deixava es partit sentenciat.
Tot i la derrota a falta de un partit els jugadors poden estar orgullosos ja que han fet una gran temporada, la setmana que ve ens visitará el lider Dosa.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com