El Premi Baltasar Estelrich, per a Malone

10 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Trotona s’imposa en el Premi Club d’Amateurs.

Malone P.Balt. Estelrich

El Premi Baltasar Estelrich, la carrera estel·lar de la reunió hípica d’aquesta tarda a Son Pardo (sisena cursa) ha estat guanyada per l’egua Malone, amb Antoni Valls, i amb un temps d’1’17’0, seguida de Lex MF, amb J.A. Fernández i un registre d’1’17’1, i de Prospere d’Isques, amb Toni Frontera, 1’17’1. La campiona nacional ha dominat clarament la prova i ha demostrat que torna a recuperar el bon estat de forma de fa uns mesos

trotona P.C.Amat 2011

En el Premi Club d’Amateurs i Propietaris, la primera cursa de la tarda, reservada a cavalls de tres i mes anys nacionals, Trotona (Quadra G.S.), menada per Miquel Vich, s’ha imposat en els darrers metres (1’19’9) a Serpol des Rafalot, amb J. Gual de Torrella (1’20’0), i en tercera posició ha entrat Tango Action, pilotat per E. Perpiñan (1’20’0).

Fotos: Entrega de trofeus del Premi Club d’Amateurs i Propietaris, i del Premi Baltasar Estelrich.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com