FINAL BALEAR DE “JUGANDO AL ATLETISMO”, CALVIÀ 09.04.11

10 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

P1040907 - copia CAMPIONES!


L´EQUIP FEMENÍ DEL COL.LEGI JOAN CAPÓ ES CLASSIFICA 1er i EL MASCULÍ QUEDA 2on

S´ha disputat al pavelló de Calvià la Fase autonòmica del VII Torneig Nacional “Jugando al atletismo”.

Estaven classificats els dos primers equips de Mallorca i equips respresentants de Menorca i Eivissa. Quan es confirmà que no vendria representació eivissenca foren repescats els tercers classificats de Mallorca. Així que tan en categoria masculina com femenina han participat 4 equips. La jornada vespertina, presenciada per un nombrós i participatiu públic, ha estat molt emocionant i les dues categories s´ha arribat a la darrera prova (el Gran Prix) amb el campió per decidir i amb els dos mateixos  aspirants  (El Col.egi Jaume I de Palma Nova i el Col.legi Joan Capó de Felanitx).P1040912 - copia

I la balança s´ha inclinada un cop de cap a cada costat essent la prova femenina d´una intensitat extrema ja que el triomf del Joan Capó s´ha forjat a la darrera volta del Gran Prix amb la remuntada de Marina Hernández.

L´equip femení del Joan Capó ha participat amb Aina Artigues, Melina Sánchez, Marina Hernández, Irene Torralba i Margalida Adrover.

La classificació final en categoria femenina ha estat: 1. Joan Capó, 42.5 punts; 2º Jaume I, 40.5 punts; 3º Ses Quarterades de Calvià, 32.5 punts; 4º Sant Francesc de Sales (Menorca), 20,5 punts

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com