Completada la graella del 78è Gran Premi Nacional amb les quatre classificatòries

1 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Northon des Charms. A.Pou

Une Star Photo HM, Unometro, Una Jagersro HM, Uro West, Ungin VC, Upala Prim, Unitra RS, Universal, Underthesky, Ubekele, Under The Sea HM, Ugly Rid Love i Unita Duran, han quedat classificats per disputar juntament amb Ursus LLM, Uncle Yim CS i Union Blai, el proper 78è Gran Premi Nacional de Trot que es disputarà el proper 15 de maig a Son Pardo. Aquesta tarda s’han disputat les quatre curses classificatòries que donaven lloc per a la graella de 16 cavalls que correran el Gran Premi Nacional d’aquest any.

-A la primera prova el guanyador ha estat Une Star Photo HM (1’20”2) , amb Miquel Mestre, seguit de Unometro amb Gabriel Pou i de Una Jagersro HM amb David Fernández.

-A la segona classificatòria Uro West (1’18”7) amb J. Anglada, ha passat primer per línia de meta, seguit de Ungin VC amb Joan C. Rotger, i Upala Prim amb A. Riera B.

-La tercera semifinal ha estat per Unitra RS (1’18”6) amb Gabriel Pou, seguit de Universal amb Antoni Valls i Underthesky amb J. Bauza B.

-La quarta i darrera classificatòria ha estat per Ubekele (1’18”7) amb A. Roca, seguit de Under The Sea HM, amb Miquel Mestre, i de Ugly Rid Love menat per J.A. Fernández.

La plaça per al millor quart classificat de les quatre curses ha estat per a Unita Duran, pilotat per B. Fuster, amb un registre d’1’19”4.

 

Quant a la resta de proves cal destacar el Premi Aprenents del 80 (vuitena cursa del programa) que ha guanyat Norton des Charms amb Agustí Pou a les regnes i amb un temps d’16”8. En segona posició ha quedat Sybila de Kor amb Joan A. Riera, i la tercera posició ha estat per Neu de Font amb Tolo Tous.

FOTOS: Une Star Photo HM, UroWest, Unitra RS i Ubekele, guanyadors de les quatres proves classificatòries d’avui horabaixa per al Gran Premi Nacional del proper dia 15 de maig i entrega del Premi Aprenents del 80, cursa guanyada per Agustí Pou amb Norton des Charms.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com