BON RESULTAT EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA ALEV√ć

14 mayo 2011 | Por Redacci√≥n | Categoria: Convocatorias Selecciones, F√ļtbol, F√ļtbol Base
Selección Balear Alevin-Sub-12

La Selecci√≥ de les Illes Balears Sub-12 (Alev√≠) ha quedat en el lloc quart del Campionat d’Espanya, despr√©s de perdre contra Arag√≥ (1-0) pel tercer i quart lloc. Els representants de Balears havien arribat a Semifinals¬† despr√©s d’eliminar en quarts a la selecci√≥ de Canarias. El Campionat se va jugar a Tudela (Navarra) i finalment el campi√≥ ha estat la selecci√≥ de Val√®ncia, que va eliminar a Balears en semifinal (4-0, i que va guanyar la final a la de Madrid per penals (0-0).

En la primera jornada la Selecci√≥ que entrena Antonio Barea va guanyar clarament els dos partits: 9-1 a Melilla, i 4-1 a Cantabria. En la segona, varen empatar amb Extremadura quedant primera de grup, a pesar d’haver perdut el darrer partit per 0-1 contra el Pa√≠s Vasco.
Als quarts de final va guanyar 1-0 a Canàries.
Avui dissabte ha tornat de Navarra l’expedici√≥ balear, amb el president Bestard al capdavant.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com