Premis final de temporada, AT Baleares

16 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, comunicados, Fútbol

Vos informam que l’Àrea Social de l’Atlètic Balears, junt amb la Federació de Penyes i amb la col·laboració de la Fundació de l’Atlètic Balears, ahir va fer entrega dels següents trofeus corresponents al «millor jugador», «millor jugador mallorquí» com igualment un de reconeixement a l’entrenador del primer equip per la seva tasca. D’aquesta manera, el trofeu de Millor jugador s’el va dur el màxim golejador de l’Atlètic Balears, per la seva entrega durant les 38 jornades, Matar Diop Martins. Com a Millor jugador mallorquí es va elegir al gran capità de l’equip blanc-i-blau, Ernesto García Gallego, que es un exemple de superació constant i d’estima als colors de l’Atlètic Balears. Finalment, degut a la gran feina realitzada durant tota la temporada i després d’haver aconseguit la permanència a 2aB, es va voler també fer un petit reconeixement al nostre entrenador Gustavo Siviero i d’aquesta manera fer-ho arribar a la resta de la plantilla. A la imatge podeu veure els 3 premiats ahir a l’Estadi Balear, una vegada va acabar el partit.

Aquests trofeus que s’entregan per primera vegada s’han instaurat per premiar el «millor jugador» de la plantilla que per la seva feina continua i constant hagi destacat durant una temporada. Per altra banda, el trofeu de millor jugador mallorquí, també se li vol donar continuïtat durant les properes temporades, per premiar els jugadors illencs que hi hagi a la plantilla. Recordem que aquesta temporada els jugadors mallorquins han estat Toni Del Castillo, Pedro Bigas, Tolo Reus, Angel Lozano i Ernesto García. L’elecció per part del jurat ha estat complicada ja que tots han estat a un gran nivell, però al final s’ha volgut premiar al capità Ernesto per les temporades que du al club i per sempre defensar l’escut de l’ATB. Igualment l’elecció del millor jugador no ha estat tasca senzilla, ja que molts jugadors han rebut molts punts per ser elegits amb aquest trofeu, però al final, la lluita incançable de Matar Diop i també els gols que ha aconseguit han fet que s’inposas en una ajustada votació final amb els altres finalistes.
L’Àrea Social de la ma de la Fundació de l’Atlètic Balears vol premiar d’aquesta manera als jugadors que van rebre aquest trofeu en concret i a tota la plantilla i cos tècnic per haver aconseguit la permanència a 2aB.
ATB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com