Polideportivo;EL MENORCA BASQUET SOLICITA EL CONCURSO DE ACREEDORES

17 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, Fútbol
Consejo de administración Menorca Basquet

El Consell d’Administració del Menorca Bàsquet SAD, presidit per Benito Reynés, ha presentat la sol·licitud al Concurs Voluntari de Creditors. La decisió assegura la viabilitat econòmica i esportiva del projecte.
– La llei obliga a prendre aquesta mesura perquè la societat no pot fer front a les seves obligacions econòmiques immediates.

 

— Presentar un Concurs Voluntari de Creditors assegura la viabilitat i continuïtat del projecte Menorca Bàsquet SAD.

— Presentar un Concurs Voluntari de Creditors genera un mecanisme legal per donar estabilitat, coherència i prioritzar el pagament dels deutes. A la vegada, paralitza les demandes, embargaments i execucions individuals de carácter immediat i anul·la els interessos que aquests generen.

— La declaració del Concurs Voluntari de Creditors NO afectarà a les activitats esportives, socials i empresarials de la SAD.

— El Consell d’Administració del Menorca Bàsquet SAD conservarà les facultats d’administració de la societat, subjectes a la intervenció de l’administrador concursal que designi el jutge.

— El Concurs Voluntari de Creditors és la millor via per assegurar la viabilitat de la SAD i reflotar la situació econòmica heretada de l’anterior gestió, que generà una realitat financera que ha costat ordenar i posar al dia i amb un deute històric finalment inassumible en la gestió diària de la societat per l’actual Consell d’Administració.

— Un Menorca Bàsquet SAD alliberat dels deutes històrics, objectiu a aconseguir a mig termini, dotarà el projecte de la llibertat i la garantia econòmica i de la solidesa esportiva i social que han generat sempre les tres potes fonamentals d’aquest projecte de tota l’illa: l’afició, el sector empresarial i les institucions públiques.

EL MENORCA BÀSQUET ADOPTA UNA SOLUCIÓN ECONÓMICA

El Consejo de Administración del Menorca Bàsquet SAD, presidido por Benito Reynés, ha presentado la solicitud al Concurso Voluntario de Acreedores. La decisión asegura la viabilidad económica y deportiva del proyecto.

— La ley obliga a tomar esta medida porque la sociedad no puede hacer frente a sus obligaciones económicas inmediatas.

— Presentar un Concurso Voluntario de Acreedores asegura la viabilidad y continuidad del proyecto del Menorca Bàsquet SAD.

— Presentar un Concurso Voluntario de Acreedores genera un mecanismo legal para dar estabilidad, coherencia y priorizar el pago de las deudas. A la vez, paraliza las demandas, embargos y ejecuciones individuales de carácter inmediato y anula los intereses que éstos generan.

— La declaración del Concurso Voluntario de Acreedores NO afectará a las actividades deportivas, sociales y empresariales de la SAD.

— El Consejo de Administración del Menorca Bàsquet SAD conservará las facultades de administración de la sociedad, sujetos a la intervención del administrador concursal que designe el juez.

— El Concurso Voluntario de Acreedores es la mejor vía para asegurar la viabilidad de la SAD y reflotar la situación económica heredada de la anterior gestión, que generó una realidad financiera que ha costado ordenar y poner al día y con una deuda histórica finalmente inasumible en la gestión diaria de la sociedad por el actual Consejo de Administración.

— Un Menorca Bàsquet SAD liberado de las deudas históricas, objetivo a conseguir a medio plazo, dotará al proyecto de la libertad y la garantía económica y de la solidez deportiva y social que han generado siempre los tres soportes fundamentales de este proyecto de toda la isla: la afición, el sector empresarial y las instituciones públicas.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com