LA SELECCIÓ SUB-16, SUBCAMPIONA D’ESPANYA

22 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol Base
Sel sub-16 subcampeona

La selecció cadet de les Illes Balears ha perdut aquest diumenge la final jugada a Gijón contra la d’Astúries per 2-1. Un gran paper el que han protagonitzat els representants de la nostra Federació, que no havien perdut cap partit de totes les fases classificatòries del Campionat d’Espanya.

La final, jugada al camp que la Federació Asturiana té a Gijón, ha començat amb domini balear durant tota la primera part i amb un gol aconseguit per Olinga al minut 10. A la segona, els asturians han marcat l’empat a pesar del domini dels illencs, que varen disposar de diverses ocasions clares de gol. El porter de la selecció amfitriona va fer parades de molt de mèrit.
Finalment, va ser a la pròrroga quan la Selecció d’Astúries ha desnivellat el marcardor quan només faltaven 4 minuts per acabar.
Aliniacions:
Asturias: Jesús, Guillermo, Pablo Montes, Emilio Movilla,Lucas, Alejandro Serrano, Álvaro Bustos, Damian Corbo, Wilmer, Omar Oliveros, Adrián Rodríguez (Fernández, Nacho, Borja, Juan).
Illes Balears: Steven Graham, Luis D. Martínez, Juan C. Murillo, Aldo One, Junior a. Román, Guillermo Pol, Fabrice Olinga, Bartolomé Bauzá, Damian Sabater, Sergio Sarmiento, Gabriel Reus (Marc Urbina, Iván Ruíz, Marc Fraile).
Gols:0-1 Olinga, min. 10. 1-1 Álvaro, min. 42.
2-1 Álvaro en la segunda parte de la prorroga min.96.

Recordem que la Selecció Balear havia guanyat la semifinal a Galícia i Astúries a València.

El subcampionat aconseguit pels jugadors que ha seleccionat Gaspar Sastre ha merescut l’enhorabona que els ha donat el president de la FFIB, Miquel Bestard, que ha viatjat a Gijón acompanyant l’expedició balear.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com