Union Blai guanya el Premi Revenja Gran Premi Nacional

25 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Premi Revenja- Unión Blai

Ha estat la carrera estrella de la darrera nocturna de juny

Union Blai, de la Quadra Son Blai,  ( 1’16”9 ) menat per Antoni Frontera  ha guanyat el Premi Revenja Gran Premi Nacional, dotat amb 9.000 euros. Aquesta ha estat la cursa estrella de la darrera reunió nocturna de juny, en que la segona posició ha estat per al guanyador el Gran Premi de Manacor, Up Chancen GM (1’17”3), conduït per Patrick Pascual, mentre que la tercera posició ha estat per Uka Blai (1’17”4 ) amb Ully Schnieder a les regnes.

La Revenja del Gran Premi s’ha corregut a la sisena prova de la nit d’aquest divendres, festivitat de Sant Joan. Estava reservada a poltres de tres anys nacionals, sobre una distància de 2.150 metres amb una graella de 12 cavalls: Under The Sea HM, Uka Blai, Up Chancen GM, Union Blai, Unitra RS, Uy Ir, Uncle Yim CS, Universal, Urani Branch, Uro West, Upala Prim y Una Mixo.

Premi Revenja- Unión Blai

El Premi Sofia, amb 16 participants, guanyat per Uli Stilike  amb B. Mascaró a les regnes i marcant un temps d’ 1’19”2, ha obert la vetlada. La segona cursa, Premi Club d’Aprenents, ha estat per Numbela de Kor amb J. Melis de joquei i un registre d’1’19”1.

 

FOTOS IEHM: Arribada del Premi Sofia, amb Turquesa Bird abans de ser superat per Uli Stilike, arribada i entrega del premi Revenja.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com