Alemanya guanya el Campionat Europeu de Conductors Amateurs

3 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Podio

Espanya, amb Carlos Cruellas, es fa amb la medalla de bronze i es classifica pel Mundial de 2012

Marian Tux ha conduït Alemanya al més alt del podi del Campionat Europeu de Conductors Amateurs de trot després de les tres carreres disputades aquesta nit a l’Hipòdrom Municipal de Manacor a la segona jornada de la competició internacional.

La primera cursa de les tres proves corregudes a Manacor ha estat per Dave Molin de Bèlgica  i l’hongarès Tamas Kelemen ha vençut a la segona, seguit de l’espanyol Carlos Cruellas, que d’aquesta manera mantenia opcions de podi en arribar a la tercera prova de la nit, sisena i darrera del campionat.

A la cursa de cloenda, el vencedor ha estat Rússia amb Vladimir Varygin, la segona posició per a Noruega amb Bred Origarden i la tercera per a Marian Tux d’Alemanya, que d’aquesta forma s’emportava l’or del campionat, després de fer un primer lloc, dos segons i un tercer. Carlos Cruellas, ha dominat la darrera prova del campionat, emperò s’ha vist superat en els darrers 30 metres, amb tota la graderia dempeus. Cruellas ha assolit dos segons llocs, un quart i un quint per sumar els 31 punts que li han permès pujar al podi i assegurar la participació d’Espanya en el Mundial 2012 de Nova Zelanda.

 

La classificació final  ha quedat de la següent manera:

 

1.- Alemanya               37

2.- Bèlgica                   35

3.- Espanya                 31

4.- Rússia                    27

5.- Hongria                  26

5.- Francia                   26

7.- Rep. Txeca             23

7.- Holanda                 23

9.- Noruega                 20

10.-Dinamarca 17

11.-Ucraïna                 16

12.-Suïssa                   15

13.-Austria                  13

13.-Suècia                   13

15.-Finlàndia                6

 

 

El nou president de l’Insitut de l’Esport Hípic de Mallorca, Colau Gómez, ha fet entrega dels trofeus als joqueis guanyadors de les tres curses que s’han celebrat a Manacor. Carlos Cruellas ha comptat amb un nombrós grup de seguidors que l’han animat en tot moment i als qui ha respost amb una notable actuació.

 

FOTOS IEHM: Final i entrega de premis de la sisena cursa, el podi, i Cruellas amb alguns dels aficionats que l’han animat.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com