FUTBOL PLAYA: Baleares, semifinalista

3 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol
Baleares

LA SELECCIÓ DE FUTBOL-PLATJA, SEMIFINALISTA EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA

La selecció masculina de FUTBOL PLATJA de les Illes Balears, dirigida per Jaume Sastre, va arribar a Semifinals  del Campionat d’Espanya després de guanyar per 10-9 a la selecció amfitriona de Catalunya en el darrer partit del Grup B. La semifinal, jugada contra la selecció de Murcia, l’ha perduda per 10-3.

Les seleccions masculina i femenina de Futbol Platja de les Illes Balears han jugat aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya a Roses (Girona). La masculina va quedar enquadrada en el grup B, amb les seleccions de Catalunya, Canàries, i Castella la Mancha.
Aquests varen ser els resultats dels partits de la masculina:

BALEARS, 2 – CANÀRIES, 1
GALICIA, 6 – BALEARS, 4
CASTILLA LA MANCHA, 6 – BALEARS, 7
CATALUNYA, 9 – BALEARS, 10

Com a segons de grup, dissabte horabaixa han jugat la semifinal contra el primer del grup A, Murcia, amb el resultat de 10-3 a favor dels murcians. Aquests jugaran demà diumenge la final contra el guanyador de la semifinal entre Galicia i Andalucia.

FEMENINA:

Només competien 5 equips en el Campionat Femení: Balears, Murcia, Galicia, Catalunya i Melilla.
La Selecció Balear, dirigida per Javier Herreros, només ha pogut guanyar a les melillenses per un contundent 10-5.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com