Sybila de Kor guanya el Comercial Coll a Manacor

17 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
U Pi de Formentor

Tocatta de Godrel s’emporta el Premi Torneig d’Egües SECF amb Biel Pou, la cursa amb més guanys de la nit, 6.000 euros

 

Joan Antoni Riera, menant Sybila de Kor, va fer bons els pronòstics que situaven a l’egua de la Quadra ses Comes com a favorita per endur-se’n el Premi Comercial Coll, cursa estel·lar de la reunió d’aquesta nit passada a l’Hipòdrom Municipal de Manacor, sobre una distància de 2.050 metres i amb 1.500 euros en joc, en la que Tibet, amb J.Bauzà B. i Silver Mixo, amb Joan C. Rotger, completaren el trio guanyador. El representant de Comercial Coll, acompanyat del president de l’IEHM, Colau Gómez, feren entrega del trofeu a Joan A. Riera.

La reunió es va obrir amb un victòria d’ U Pi de Formentor en el Premi Ganabiera (1’23”5), conduït per A. Riera B. . A la segona prova, Premi Dalila SF, fou Top Wing TB (1’21”1), també amb J. A. Riera qui s’imposà a Uep Turista i a Touareg.

La prova amb més trofeus fou el Premi Club d’Amateurs, amb manta al guanyador (Odesa, amb un temps d’ 1’20”0, a les regnes de D.Oliver), i copes pels sis premis per gentilesa d’ Instal·lacions A. Riera.

La carrera amb més guanys, 6.000 euros a repartir, la quinta de la vetlada, fou el Premi Torneig d’Egües SECF per a productes francesos de tres i més anys, amb victòria de Tocatta de Grodrel (1’19”6) a les regnes de Biel Pou.

 

FOTOS IEHM: Entrada a meta d’U Pi de Formentor, a la primera prova, i entrega del trofeu  Comercial Coll

Sybila de Kor. Comer. Coll

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com