Presentació oficial de la Direcció Insular de Caça a les Societats de Caçadors de Mallorca

22 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Caza, Otros Deportes
Plànol de situació de la finca Capocorb
Dissabte 23 de juliol

Lloc:  Finca Capocorb, carretera de Cala Pi. Llucmajor
A les 11 hores

La consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Catalina Soler, i el director insular de Caça, Joan Escalas, presentaran demà oficialment la Direcció Insular de Caça a les directives de les Societats de Caçadors de l’illa. A l’acte, hi assistiran també el batle de Llucmajor, Joan Jaume; Pedro Bestard Martínez, cap de Programes; Jaume Ripoll Rubí, president de la Federació de Caça, i tècnics del servei de caça. També es farà una visita a l’exposició d’arts tradicionals cinegètiques.

Adjuntam plànol de situació de la finca Capocorb

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com