Trencagarrons – Pujada al Puig Major

25 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes

Oferta Acompanyats

 Ja tenim aquí  la 10ª edició de la clàssica marxa Trencagarrons, pujada al Puig Major.

Esperem poder gaudir d’una bona climatologia i repetir l’èxit de participació d’altres edicions, esteim fent feina al nou concepte de prova respectuosa amb el medi ambient.

Des de l’organització farem un esforç per intentar que enguany torni a ser un èxit i intentarem millorar tot lo millorable.

Trobareu informació detallada dels horaris i recorregut a la nostra web www.trencagarrons.com i per inscripcions a www.elitechip.net

Per a qualsevol consulta o informació enviar un mail a david@sportmarketing.es.

Fins al 18 de setembre, vos esperam!

Programa:

  • 7:30 a 08:45h.   Piscina Municipal d’Alcúdia  –  Recollida de dorsals
  • 09:00h  –  Tall de cinta
  • 09:10h  –  Sortida Oficial
  • 11:30h  –  Base EVA7  –  Obertura tram cronometrat
  • 12:00h  –  Cim Puig Major  –  Arribada al cim Puig Major
  • 13:30h  –  Cim Puig Major  –  Inici de la baixada
  • 15:00h  –  Piscina Municipal d’Alcúdia  –  Arribada a Alcúdia
  • 15:30h  –  Piscina Municipal d’Alcúdia   – Entrega premis i dinar.

 

Reglament:

Art. 1 –  La 10ª edició de la marxa cicloturista TRENCAGARRONS, Pujada al Puig Major tindrà la sortida oficial el Diumenge 18 de Setembre a les 9’00h al Poliesportiu d’Alcúdia. El recorregut oficial de la marxa serà d’un total de 128 kms i tindrà el seu final a les instal·lacions de la Piscina Municipal d’Alcúdia al voltant de les 15’00h.

Art. 2 – La marxa està oberta a la participació de qualsevol afeccionat al ciclisme major de 14 anys. El caràcter de la marxa es NO COMPETITIU, l’objectiu principal es gaudir de l’esport ciclista i culminar l’ascensió al cim mes alt de la nostre comunitat autònoma. La participació està limitada a 350 pax.

Art. 3 – El preu d’inscripció es de 35 € per a federats a ciclisme o 45€ per no federats, i inclou:

  • –          dret de participació
  • –          maillot commemoratiu
  • –          diploma acreditatiu
  • –          Avituallaments en ruta
  • –          Pasta Party

Les inscripcions es realitzen emplenant el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ que trobareu a qualsevol tenda de bicis o a les web www.trencagarrons.com i www.elitechip.net .

Les inscripcions que es realitzin el mateix dia de la prova tindran un recàrrega de 10 € i no inclouran el cronometratge ni el diploma acreditatiu. 

Degut a la limitació de places (350 pax), no està garantida la possibilitat de adquirir el tiquet de participació el mateix dia de la prova.

Art. 4 – La recollida de dorsals i del xip de cronometratge es realitzarà el mateix dia de la prova a partir de les 7’30h fins a les 8’45h al lloc de sortida. Es obligatori presentar el formulari d’inscripció juntament amb el justificant d’ingrés bancari.

Art. 5 – El recorregut oficial estarà controlat per la Guàrdia Civil de trànsit, Protecció Civil i per personal de l’organització. Tot i això, es obligació dels participants respectar les normes de circulació en tot moment. Tos els participants que no realitzin el recorregut oficial i/o no circulin entre el cotxe oficial de INICI DE PROVA ESPORTIVA i el cotxe oficial de FINAL DE PROVA ESPORTIVA es consideren fora de la prova. Per tal de facilitar el control de la marxa, l’organització realitzarà els reagrupaments que consideri necessaris.

 Art. 6 – A l’accés als darrers 7 kms d’ascensió al Puig Major (des de la base militar fins al cim) hi haurà un control de pas. Es imprescindible portar el dorsal identificatiu per accedir-hi. Aquest accés estarà obert al trànsit dels ciclistes acreditats des de les 11’00h fins a les 13’00h. Per motius de seguretat, els participants que no hagin franquejat la barrera d’accés durant aquest interval de temps no podran iniciar l’ascensió i hauran d’esperar l’arribada del grup a la porta d’accés a la zona militar o iniciar el camí de tornada a Alcúdia pel seu compte.

Art. 7 – El tram comprés entre la barrera d’accés i el cim (6,9 kms) serà de velocitat lliure i cronometrada. El temps de pujada cronometrat serà l’invertit per cada participant des del moment en que cada un d’ells circuli per sobre de les estores de control de pas ubicades a la mateixa porta d’accés i d’arribada al cim.

Art. 8 – Per motius de seguretat, degut a les especials condicions de l’ascens/descens del cim, i davant la possibilitat de que la climatologia no sigui la adequada, l’organització es reserva el dret a modificar les condicions i horaris d’accés al cim especificats a l’article 6è. Tot i sabent que el major al·licient d’aquesta marxa es l’ascens al Puig Major, l’organització es reserva el dret a suspendre l’ascensió si les condicions no permeten garantir la seguretat dels participants.

Art. 9 – L’organització disposarà 3 avituallaments en ruta. El primer estarà ubicat a la zona de Lluc, el segon es trobarà al cim del Puig Major i el tercer s’ubicarà a l’ermita de Sant Miquel, a uns 25 kms de l’arribada. A tots ells hi trobareu sandwichs, fruita variada i aigua. Al cim del Puig Major hi haurà un picnic individual per a cada participant que inclourà: entrepà, una peça de fruita i una barreta de xocolata. A mes de aigua i beguda isotònica

Art. 10 – L’organització aconsella a tots els participants que portin alguna roba tèrmica i/o paravents per afrontar les possibles baixes temperatures durant l’estada al cim i durant el descens.

Art. 11 – L’organització disposarà durant tot el recorregut de l’assistència mèdica necessària, ambulàncies UVI i de transport i vehicle granera.

Art. 12 – L’organització disposarà durant la marxa de servei d’assistència mecànica. En cas d’averia la ma d’obra serà gratuïta, no així les peces de recanvi que correran a carreg dels cicloturistes. Només es tindran en compte les averies que es puguin solucionar durant la marxa.

Art. 13 – A l’arribada a la Piscina Municipal tots els participants tindrán accés als vestuaris i dutxes per a continuació, disposar de un dinar a l’exterior de la Piscina Municipal.

Art. 14 – L’entrega dels diplomes i trofeus es realitzarà a la Piscina Municipal d’Alcúdia partir de les 15’00h del mateix dia 20 de Setembre. S’aconsella portar una muda de roba i tovallola per a poder dinar en condicions.

Art. 14 – es obligatori l’ús del casc.

Art. 15 – L’organització no es fa responsable de cap accident del que pugui ser causa o víctima el participant, com tampoc es fa solidari de les despeses o deutes contretes pels cicloturistes durant la marxa, ni de la pèrdua o malbé que puguin sofrir les bicicletes o qualsevol altre equipament dels ciclistes.

Art. 16 – L’organització es reserva el dret d’admissió així com la possibilitat de modificar tot lo relatiu als avituallaments, itinerari i horaris, quan per algun motiu ho estimi oportú.

Art. 17-Totes les fotos fetes per l’organització durant la prova poden servir per la promoció d’aquesta o de posteriors edicions.        

Art. 18 – El fet d’inscriure’s a aquesta marxa implica la total acceptació del present reglament i la renuncia a tots els drets contra els organitzadors, patrocinadors i col·laboradors derivats dels possibles mals que es puguin ocasionar durant la marxa.

 

 

Recorregut:

L’organització es reserva el dret de modificar els recorreguts en qualsevol moment

Inscripció:

  • A diverses botigues de ciclisme de Mallorca i a www.elitechip.net

Preu inscripció:

  • Federat ciclisme 35€, no federat 45€ + 3€ de Lloguer de Chip

Pots fer la teva inscripció:

  • ·         A la teva botiga de ciclisme.
  • ·         Descarregant el fullet d’inscripció per a pagaments per banc ó transferència, indicant el teu nom a l’ ingrés i enviant un fax al 971569888 o per e-mail a david@sportmarketing.es
  • ·         Per a inscripcions amb pagament per Internet, www.elitechip.net

Oferta acompanyants 35€

En aquesta edició tornam incloure el servei per la gent que vulgui disfrutar amb els ciclistes el seu recorregut i pujada fins al Puig Major. Aixa podreu gaudir ben d’aprop del seu esforç arribant al punt més alt i inaccessible de Mallorca.

Aquesta oferta inclou:

  • ·         Transport en Bus (Alcúdia-Puigmajor-Alcúdia)
  • ·         Samarreta commemorativa
  • ·         Berenar al cim
  • ·         Pasta Party

Places limitades!!!

Telèfon de contacte: 618289978

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com