Tristán Moreno guanya, per segon any consecutiu, la Triatló Ciutat de Sóller

26 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Triatlón

saveu.cat

Tristán Moreno va aconseguir ahir una ajustada victòria en el Triatló Ciutat de Sóller el que li va permetre pujar al podi per tercer any consecutiu.

Moreno va prendre tan sols onze segons al segon classificat, Juan Antonio Fernández, en una triatló que, tot i comptar amb una temperatura més suau que la que és habitual per aquestes dates, va ser sensiblement més lenta. El mateix Moreno va trigar dos minuts i mig més que l’any anterior: 1′29”42.

Per equips, la victòria va ser, com l’any passat, pels sollerics Sebastia Casasnovas, Pere Rullan y Xim Borras, que varen invertir 1′24”38 en culminar el recorregut, una marca bastant millor que la de 2010.

Toni Payeras, com l’any passat, també va ser cinquè; i la primera fèmina va ser la sollerica Xisca Garau.

Informa: Deporte Balear  fuente: saveu.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com