Sara Huebner guanya la III Copa Institut Hípic de western

24 septiembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Hípica, Otros Deportes
Doma Western

Son Pardo ha acollit la darrera jornada de la Copa Mallorca de doma western

 

La darrera jornada de la Copa Mallorca de doma western ha tingut lloc a la pista central de Son Pardo durant tot aquest dissabte, en doble sessió de matí i tarda. Ttambé s’ha celebrat la III Copa Institut Hípic, concurs que ha guanyat la genet Sara Huebner amb 70,5 punts en la modalitat ‘trail’ amb l’egua Rita Quixote. El segon lloc també ha estat per a la campiona amb Amigo, havent sumat 66 punts, mentre que el tercer lloc l’ha aconseguit Marion Hackner amb 62,5 punts.

Precisament ha estat Marion Hackner la vencedora de la Copa Mallorca 2011 de western en la modalitat ‘trail’ amb el cavall Gismo i una marca final de 26 punts i també en ‘horsemanship’, igualment amb Gismo i un registre de 19 punts. Sara Huebner ha assolit el subcampionat en ambdues varietats de doma (20 i 18 punts respectivament) i la tercera posició ha estat per a Charlotte Herrmann (16,5 i 14 punts respectivament).

Aquestes proves organitzades per l’Associació Mallorca Western amb la col·laboració de l’Associació de Cavallistes en Defensa dels Camins Rurals, i el suport de vàries marques comercials ha comptat amb una participació nombrosa de genets. El president de l’Institut de l’Esport Hípic, Colau Gómez, ha fet entrega dels trofeus de la III Copa Institut Hípic.

FOTOS IEHM: Imatges d’una de les proves, part del grup de participants, entrega de la Copa Institut Hípic, i del President de l’IEHM amb els caps de l’organització.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com