Aquesta tarda s’ha presentat el Premi Nahuel-Porto Pi Centro Comercial

24 noviembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
premi Nahuel

Serà la carrera estel·lar de la reunió del proper diumenge amb 4.000 euros en metàl·lic

 

El Premi Nahuel-Porto Pi Centro Comercial centrarà la darrera reunió hípica de trot de novembre a Son Pardo aquest proper diumenge, en què hi ha altres tres premis importants: el Memorial Ramon Aguiló, el Premi Campió de Campions i el Premi Clausura Torneig Club d’Amateurs i Propietaris.

El Premi Nahuel-Porto Pi Centro Comercial ha estat presentat avui horabaixa al Restaurant Oli Oli per part dels patrocinadors, del president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Colau Gómez, i del president de la Federació Balear de Trot (FBT), Joan Llabata. Aquesta carrera tindrà lloc a partir de les 18,30 hores, amb trofeus per als tres primers i una dotació de 4.000 euros.

A la presentació, Antoni Sarapio, un dels patrocinadors més veterans, ha destacat la consolidació del premi Nahuel-Porto Pi Centro Comercial com una de les curses importants de la tardor a Son Pardo i ha destacat l’esforç de Porto Pi Centro de seguir estant present a la cita hípica anual d’aquest gran premi. El president de l’IEHM, Colau Gómez, també ha agraït l’esforç de la marca patrocinadora, “encara més en l’actual situació econòmica que vivim”. El poliesport-bar Oli Oli ha aprofitat l’ocasió per anunciar el seu espai com un punt d’encontre d’aficionats i d’esportistes de qualsevol disciplina que vulguin seguir per TV els seus equips i esports favorits en un ambient d’oci i cultura gastronòmica amb servei de restaurant.

La carrera estel·lar de la jornada de diumenge, sobre un distància de 3.100 metres, tindrà els següents participants i ordre a la graella de sortida rere autostar:

 

1.-Odin des Nells (G.Riera)

2.-Soraya Mixo (G.Pou)

3.-Nommel Crack (Jme. Fluxà)

4.-Oliver CG (J.Bauzà B.)

5.-Oh Deco SB (J.A. Riera)

6.-Lluna Plena (B.C. Pons V.)

7.- Omni Maker SB (A.Frontera)

8.-Malone (A.Valls)

9.- Oh Tap in HM (M.Mestre)

 

El programa hípic de diumenge a Son Pardo consta de set curses a partir de les 16 hores, amb el Premi Elga SM, seguit del Premi Tarpan de Vixi (16,25 hores); el Memorial Ramon Aguiló (a les 16,50), per a cavalls nacionals de 4 anys, 1.500 euros en premis; el Premi Campió de Campions (17,15 hores), per a cavalls nacionals de 3 anys, 1.200 euros en premis; el Premi Clausura Torneig Club d’Amateurs i propietaris (18,05 h.), reservada a exemplars de 3 i més anys nacionals, amb 1.200 euros en premis; el Premi Nahuel-Porto Pi Centro Comercial, per a cavalls de 5 i més anys nacionals, i tancarà la tarda de trot el Premi Gabriel Mora (18,55 hores).

 

PROGRAMA DE MANACOR:

Aquest dissabte l’última reunió de trot de novembre a Manacor ofereix 8 carreres en una jornada que s’obrirà amb la prova de minitrot, que presenta 11 concursants, a les 15,55 hores. El Premi Pacemaker, a les 18 hores, és el de major dotació amb 700 euros. El programa complet d’aquesta jornada al Municipal de Manacor és el següent:

-Premi Lucas (16,20 h.)

-Premi Mon Blai (16,45 h.)

-Premi Classical Action (17,10 h.)

-Premi Helena Util (17,35 h.)

-Premi Pacemaker (18,00 h.)

-Premi Jonc Marino (18,25 h.)

-Premi Copa d’Or (18,50 h.)

-Premi Z Afterburner (19,15 h.)

 

FOTOS IEHM: Presentació del Premi Nahuel-Porto Pi Centro Comercial, avui horabaixa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com