LES SELECCIONS FEMENINES JUGUEN A CÀDIZ

15 diciembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol femenino

Les seleccions femenines de les ILLES BALEARS se preparan per jugar la Primera Fase del Campionat d’Espanya. La Sub-16 i la Sub-18 viatgen juntes a la localitat de Chiclana de la Frontera (Cádiz) per disputar els primers partits de la Competició contra les seleccions d’Andalucía i de La Rioja.

La Sub-16 jugarà els dos partits amb la intenció de sumar punts sobretot contra La Rioja. La selecció andalusa damunt el paper és superior, però les jugadores de Daniel Ros intentaran donar una sorpresa.
La Sub-18, en canvi, només podrà jugar contra la Selecció d’Andalucía, ja que La Rioja no envia equip. Per tant, jugaran els dos partits entre elles.
L’expedició balear partirà dia 20 cap a terres andaluses. Els partits se jugaran dimecres 21 i dijous 22 en el camp de futbol de Conill de la Frontera (Chiclana).
Amb els punts que aconseguesquin les dues seleccions femenines de les Illes Balears participaran posteriorment a la Segona Fase del Campionat, prevista per als dies 11 i 12 de Febrer en un lloc encara per determinar.

 

Calendari de Partits.
Día 20/12/2011
10:30 sub-16:  La Rioja – Andalucía
Día 21/12/2010
10:30 sub-18:  Andalucía – Illes Balears
12:30 sub-16: La Rioja – Illes Balears
Día 22/12/2011
10:30 sub-18 Andalucía – Illes Balears
12:30 sub-16 Andalucía – Illes Balears
Els seleccionadors són Daniel Ros y Catalina Manresa
FEF

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com