Marc Bibiloni, nou seleccionador Balear de ciclismo carretera

22 diciembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

En l’Assemblea celebrada el passat dissabte dia 17, el president de la Federació, Sr. Arturo Sintes, informà als assistents de la reestructuració del seleccionadors de l’FCIB. Així, es nomenar nou seleccionador de carretera al Sr. Marc Bibiloni, al Sr. Jaume Adrover serà el seleccionador de ciclo-cross. El Sr. David Monserrat s’encarregarà exclusivament de la selecció de pista. Tots ells formaran part del cos tècnic de la Federació.

També s’informà que, per primera vegada,  es farà una selecció per a participà  als Campionats d’Espanya de ciclocross que tindran lloc del 6 al 8 de gener del 2012 a Gandia (Valencia). Aquests campionats, segons informa la pàgina web de la RFEC, es podran veure en directa per Internet a traves de la pàgina web de la RFEC. www.rfec.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com