Presentacio de la XXI Iberostar

2 febrero 2012 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

El tinent de batle de Cultura i Esports,  Fernando Gilet, ha assistit a l’acte de presentació de la XXI Iberostar Challenge ciclista Mallorca celebrat avui al Consolat de la Mar.

La presidenta del Consell, Maria Salom, ha assistit aquest matí a la presentació de la XXI Iberostar Challenge Ciclista Mallorca, que ha tengut lloc, a les 13’00 hores, a la capella del Consolat de Mar, amb la presència del president del Govern, José Ramón Bauzá. Per part de la institució insular, també hi han assistit el vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Joan Rotger; i els directors insulars d’Esports i de Projectes, Joan Antoni Ramonell i Segismundo Morey, mentre que, representant a l’àmbit municipal, hi ha estat present una nombrosa comitiva dels batles de les localitats que formen part de l’itinerari de la prova.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com