Resultats del segon Control de Judo Escolar 2012

2 febrero 2012 | Por Redacción | Categoria: Judo, Otros Deportes

El passat dissabte, dia 28 de gener,  i amb una temperatura molt freda, les grades de la seu dels esdeveniments federatius, és a dir  Sineu, era una autèntica gelera. Els esportistes arribaren a escalfar suficientment, però el públic només s’escalfava amb l’emoció de la competició i els seus respectius ippons. De fet es desenvolupava el segon control escolar de judo, per al Campionat de Balears.

El Renshinkan va obtenir una molt bona classificació. Dels cinc esportistes que el representaven a la competició tots cinc arribaren a la final en les seves respectives categories.
El número de joves participants arribà als 150 esportistes, representant a la quasi totalitat dels clubs de Mallorca. 

El balanç classificatori pel club del Llevant mallorquí va ser el següent:
Segon Lloc: Pep Lluís Maimó Juan
Primer Lloc: Denisse Almuña, Miquel, Jaume Fernández i Sergi Fullana

http://www.capvermell.org/

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com