El CIM Concedeix 12.600 € perquè els més joves coneguin el món de la vela

25 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes

L’equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat per Consell Executiu concedir un ajut de 12.600 euros per a tots els clubs nàutics de l’illa amb l’objectiu de promocionar i organitzar diferents activitats relacionades amb el món de la vela.

Concretament, aquesta quantitat de doblers servirà per finançar el programa Vine a navegar en la seva edició de 2012. “Amb aquesta inversió intentam donar resposta a una demanda d’una part de la societat i possibilitam que una part important de l’alumnat de primària conegui un esport tant arrelat a Menorca com és la vela”, explica el conseller de Cooperació Local, Esports i Habitatge, Juanjo Pons.

Esportistes

També per Consell Executiu, l’equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat una convocatòria dotada amb 8.000 euros per ajudar als esportistes i estudiants residents a centres de tecnificació esportiva fora de l’illa.

Amb aquesta quantitat de doblers es vol ajudar aquells esportistes amb un alt nivell i que per aquest motiu resideixen a centres de tecnificació esportiva fora de Menorca. “Des del Consell Insular pensam que és important ajudar als esportistes que destaquen i que puguin compaginar la pràctica esportiva a alt nivell amb els seus estudis”, explica el conseller de de Cooperació Local, Esports i Habitatge, Juanjo Pons.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com