I Torneig de Pasqua Vall d’Esporles de futbol

3 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Foto presentació torneig

Els dies 5 i 6 d’abril Esporles acollirà la celebració del I Torneig de Pasqua Vall d’Esporles de futbol en les categories pre-benjamí i benjamí.

l I Torneig de Pasqua Vall d’Esporles de futbol està organitzat pel CE Esporles i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esporles. Aquesta primera edició del torneig se celebrarà entre els dies 5 i 6 d’abril de 2012, a l’estadi de Son Quint, i serà disputat per  8 equips de la categoria pre-benjamí i altres 8 de benjamí.
El dijous dia 5 es disputaran els partits de la categoria pre-benjamí i el divendres dia 6 els partits de la categoria benjamí. Els horaris seran de 10.00h a 17.00h, amb una aturada per dinar.

El partit de la final es jugarà el dia 6 a les 16.30h i els premis es lliuraran el mateix dia a les 17.00h.

Foto del dia de la presentació del torneig a l’ajuntament d’Esporles dels responsables del CE Esporles, el regidor d’Esporles, Antoni Asensio, i el batle, Miquel Ensenyat sostenint el trofeu.

 

………   Cartell torneig

 

Equips de pre-benjamí:
Esporles A

Esporles B

Valldemossa

Playas de Calvià

Penya Arrabal

Rauguer

Son Caliu

PTE

 

Equips de benjamí:

Esporles A

Esporles B

San Cayetano

Puigpunyent

Penya Arrabal

San Pedro

Raiguer

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com