VII torneo de Pasqua de Porto Cristo

7 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

VII torneo de Pasqua de Porto Cristo

 

FINALITZA EL VIII TORNEIG DE PASQUA DE PORTO CRISTO

 

 

El VII Torneig de Pasqua de Porto Cristo ha posat avui dissabte el seu punt i final, amb un gran èxit d’afluència de públic, d’organització i de participació.

 

La jornada ha començat amb la disputa d’una diada de les escoletes dels nins i nines d’entre 3 i 5 anys, on els més petits ens han divertit i ens han fet gaudir amb les seves ganes i han demostrat que tan petits també poden fer bon futbol.

 

La primera final l’han disputada el Poblense Atº i el Felanitx en la categoria Pre-Benjamí “C”, en un partit molt disputat i amb alternatives finalment s’ha endut la victòria l’equip del Poblense Atº per 2 gols a zero.


A continuació s’han jugat les finals de les categories Pre-Benjamí “A” i Pre-Benjamí “B”. En la categoria Pre-Benjamí “B” s’ha imposat el Serverense de forma contundent per 8 gola a 0 al Porto Cristo, fent valer la seva diferència d’edat, ja que el Porto Cristo era un equip tot de primer any i el Serverense de 2n, tot i això els dos equips han fet un bon partit dins de les seves possibilitats. En l’altra final de la categoria Pre-Benjamí “A”, Sa Fortalesa s’ha imposat per 4 gols a 0 al Barracar “A”, demostrant ser molt bon equip i saber tractar bé la pilota i fer bon futbol. El Barracar, per la seva banda, ha fet també un bon partit i han donat la cara, tot i que Sa Fortalesa s’hagi acabat imposant.

 

Tot seguit, s’han pogut presenciar les finals de les categories Aleví “C” entre el Manacorins “B” i l’Atlètic Son Servera, on tot i començar igualat, finalment s’ha desequilibrat el partit de forma clara per als serverins, que s’han acabat imposant per 1 gol a 6. A la mateixa hora s’ha disputat també la final de la categoria Benjamí “C”, entre el Barracar “B” i l’Artà, on l’Artà ha marcat el ritme del partit i sempre ha anat per davant en el marcador, tot i que el Barracar escurçava les distància mai no ha pogut empatar el partit i finalment la balança ha caigut del costat artanenc per 2 gols a 5.

 

A les 3 del capvespre s’ha jugat la final de la categoria cadet, on s’ha pogut presenciar un gran partit de futbol entre l’Sp. Ciutat de Palma i el Petra, que ha acabat en empat a 3 gols i s’ha hagut de decidir en la tanda de panals. El Petra s’ha avançat en el marcador gràcies a un gol fantasma, tot i que l’Sporting Ciutat de Palma ha reaccionat i empatat abans del descans, on s’ha arribat amb empat a 1 al marcador. A la represa l’Sporting Ciutat de Palma ha sortit embalat cap a la victòria i s’ha posat amb un avantatge de dos gols, arribant a posar-se 3 a 1. El Petra, lluny de rendir-se ha estirat les seves línees i ha aconseguit neutralitzar l’avantatge, deixant el marcador final en empat a 3. En en penals, l’equip de Palma ha estat més encertat que el petrer i s’ha impostat per 3-1 i s’ha proclamat campió de la categoria. Donar però l’enhorabona al dos equips pel bon partit amb el qual ens han obsequiat.

 

El capvespre ha continuat amb la final de la categoria Infantil, que ha tingut el mateix desenllaç i s’ha hagut de decidir a la tanda de penals després d’un igualat i disputat partit, amb alternatives a les dos porteries, que ha finalitzat en empat a 1 gol, després que el Serverense aconseguís empatar el gol inicial de l’Atlètic Manacor. Finalment, en la tanda de penals, s’ha imposat l’equip manacorí per 4-3, proclamant-se campió de la categoria infantil.

 

Faltaven només 4 categories per disputar-se, i les primer en jugar-se han estat les finals de les categories Aleví “B”, on el Petra  “A” i el Porto Cristo “B” han disputat un encontre desigual, on s’ha notat la major experència dels petrers, davant el jove equip del Porto Cristo i s’ha imposat per 1 gol a 6, demostrant la seva superioritat.

 

La categoria Aleví “A” ha estat molt igualada i s’ha resolat de forma inesperada i emocionant, quant totohom donava per fet que l’equip campió seria l’Atlètic Manacor, que s’havia posat amb un còmode avantatge en el marcador, arribant a guanyar per 4-1, el Campos ha reaccionat i ha aconseguit capgirar el marcador i ha acabat remuntabnt el partit i imposant-se per 5 gols a 4, en un boig i emocionat final de partit i amb bons gols. La reacció ha servit al Campos per imposar-se per 4-5 a l’Atlètic Manacor i proclamar-se campió d’aquesta categoria.

 

Faltava la cirereta del torneig. La jornada ha acabat amb les dos dels millors partits que hem pogut veure al llarg d’aquest quatre intensos dies que ha durat la competició. La final de la categoria Benjamí “B” entre l’Olímpic i el Poblense Atº, ha estat molt emocionant i igualada, podent veure gols de molt bella factura, i demostrant aquest dos joves equips que en un futur proper donaran moles alegries als seus respectius aficionats. La igualtat ha estat patent en tot el partit, que ha acabat guanyant finalment l’equip manacorí per 4 gols a 2.

I no s’ha quedat enrere la final de la Categoria Benjamí “A”, que han disputat el Porto Cristo i el Serverense, que han demostrant també ser dos molt bons equips, disputant una emocionant i entretinguda final, amb alternatives al marcador, i que s’ha resolt al darrer alè, quan tothom ja pensava en els penals, amb un golàs de falta que ha donat la victòria al Serverense per 2 gols a 3 davant un bon Porto Cristo que també ha realitzat un gran partit.

 

Els resultats i campions de les diferents categories han estat els següents:

 

PRE-BENJAMÍ “A”: SA FORTALESA, 4 – BARRACAR, 0; CAMPIÓ SA FORTALESA

PRE-BENJAMÍ “B”: PORTO CRISTO “B”, 0 – SERVERENSE, 8; CAMPIÓ SERVERENSE

PRE-BENJAMÍ “C”: POBLENSE ATº, 2, FELANITX, 0; CAMPIÓ POBLENSE ATº

BENJAMÍ “A”: PORTO CRISTO, 2 – SERVERENSE, 3; CAMPIÓ SERVERENSE

BENJAMÍ “B”: OLÍMPIC, 4 – POBLENSE ATº, 2; CAMPIÓ, OLÏMPIC

BENJAMÍ “C”: BARRACAR “B”, 2 – ARTÀ, 5; CAMPIÓ ARTÀ

ALEVÍ “A”: ATº MANACOR, 4 – CAMPOS, 5; CAMPIÓ CAMPOS

ALEVÍ “B”: PORTO CRISTO “B”, 1, PETRA, 6; CAMPIÓ PETRA

ALEVÍ “C”: MANACORINS “B”, 1 – ATº SON SERVERA, 6; CAMPIÓ ATº SON SERVERA

INFANTIL: SERVERENSE, 1 – ATº MANACOR, 1; CAMPIÓ ATº MANACOR PER PENALS

CADET: SP. CIUTAT DE PALMA, 3 – PETRA, 3; CAMPIÑO SP. CIUTAT DE PALMA PER PENALS.

 

Volem donar les gràcies a tots els jugadors participants, entrenadors, delegats i afició per haver-nos oferit un gran espectacle i regalar-nos molts bons moments de futbol durant aquests dies i haver participat d’aquesta gran festa del futbol base mallorquí. Moltes gràcies a tots i fins l’any que ve!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com