El proper 1 de maig arriba la tercera edició de la Milla d’Algaida-Objectiu 1000

27 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
3 milla algaida

La Milla d’Algaida-Objectiu 1000 continua fidel al calendari. El proper dia 1 de maig a partir de les 18.30 hores es celebrarà la tercera edició de la cursa de 1.609 metres nascuda per tal de promocionar l’esport i uns hàbits de vida saludable i per passar una estona agradable i divertida. Per això, no només es celebra la cursa sinó que el centre del casc urbà es converteix en tot un parc temàtic dedicat al món de l’esport.

 

L’objectiu d’aquesta milla és arribar als 1000 participants, tot un repte difícil però no impossible d’assolir. Per això la cursa està oberta a tot tipus de corredors: des de professioanls, amateurs, aficionats, grups, associacions, nadons amb cotxets o fins i tot gent disfressada que vulgui animar i donar color i ambient a la cursa.

 

El preu de la inscripció és d’1 euro i se podran fer inscripcions de darrera hora el mateix dia de la cursa però es recomana fer una preinscripció a la web www.algalia.net o a Algaida (Ajuntaments els matins i biblioteca els horabaixes). Les persones preinscrites seran obsequiades amb una samarreta commemorativa. La retirada de dorsals serà a la plaça d’Algaida a partir de les 17.00 hores i fins les 18.00 hores el mateix dia de la cursa.

 

Immediatament després començaran les múltiples activitats. Així, a banda de la cursa eix de la trobada hi haurà diferents propostes en que destaquen les showclasses de Jazz-funky (17.15 hores), Cxworx (nova forma d’enfortir i tonificar les abdominals, glutis i esquena. 17.45 hores) i Bodycombat (19.15 hores).

 

La milla està organitzada per l’Ajuntament d’Algaida i l’empresa d’activitats esportives Algalia.

El próximo 1 de mayo llega la tercera edición de la Milla de Algaida-Objetivo 1000

La Milla de Algaida-Objetivo 1000 continúa fiel al calendario. El próximo día 1 de mayo a partir de las 18.30 horas se celebrará la tercera edición de la carrera de 1.609 metros nacida para promocionar el deporte y unos hábitos de vida saludable y para pasar un rato agradable y divertido. Por ello, no sólo se celebra la carrera sino que el centro del casco urbano se convierte en todo un parque temático dedicado al mundo del deporte.

El objetivo de esta milla es llegar a los 1000 participantes, todo un reto difícil pero no imposible de alcanzar. Por eso la carrera está abierta a todo tipo de corredores: desde professioanls, amateurs, aficionados, grupos, asociaciones, bebés con cochecitos o incluso gente disfrazada que quiera animar y dar color y ambiente a la carrera.

El precio de la inscripción es de 1 euro y se podrán hacer inscripciones de última hora el mismo día de la carrera pero se recomienda hacer una preinscripción en la web www.algalia.net oa Algaida (Ayuntamientos las mañanas y biblioteca por las tardes). Las personas preinscritas serán obsequiadas con una camiseta conmemorativa. La retirada de dorsales será en la plaza de Algaida a partir de las 17.00 horas y hasta las 18.00 horas el mismo día de la carrera.

Inmediatamente después comenzarán las múltiples actividades. Así, aparte de la carrera eje del encuentro habrá diferentes propuestas en que destacan las showclasses de Jazz-funky (17.15 horas), Cxworx (nueva forma de fortalecer y tonificar los abdominales, glúteos y espalda. 17.45 horas) y Bodycombat (19.15 horas).

La milla está organizada por el Ayuntamiento de Algaida y la empresa de actividades deportivas algal.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com