TERCERA DIVISIÓ. PLATGES CALVIÁ 3 – FERRE 1.

1 mayo 2012 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Avui capvespre l’equip ha perdut per 3 a 1 en el camp del Platges de Calviá, el resultat una vegada mes ha tornat a ser massa dur per l’equip que ha fet un gran esforç donant la cara en tot moment i tenint que lluitar contra les adversitats, de fer-nos un gol en propia porta i tenir que jugar amb 10 jugadors durant mes de mitja hora, peró l’actitud de l’equip ha estat molt bona i en moltes fases del partit hem complicat molt el joc del Platges ja que dins el camp s’ha vist igualtat durant el primer temps i una fase de la segona part. L’equip ha sortit amb moltes ganes desde l’inici hi ha fet una molt bona primera part controlant el joc quasi tot es temps, hem tingut la mala sort en el minut 9 de fer nos un gol nosaltres, peró hem reaccionat molt be molt posats en el partit i intensos, tot i jugar se la vida l’equip mallorquí en cap moment s’ha trobat comode i hem arribat a la seva porteria en 3 bones ocasions en una d’elles el nostre central Toni Rodriguez sa estrenat en la categoria fent el gol de l’empat en el minut 29, el gol ha envalentonat l’equip que fins el descans ha fet merits per anar al descans amb avantatge, en Toni Rodriguez de nou ha tingut una gran ocasió per desfer l’empat, hem anat al descans quant millor jugava l’equip. El Platges ha sortit amb mes decisió en el segon temps i ens han apretat a l’inici conseguint el segón gol en el minut 7, l’equip ha continuat lluitant per conseguir l’empat, tot i rebre el cop de quedar nos amb 10 jugadors en el minut 14, no hem baixat els braços només ha començat a passar factura el desgast fisic, després del gran esforç que veniem fent, sense por hem intentat cercar la nostra opció, peró l’equip mallorquí ha sabut tancar-se en defensa, n’Omar ha tingut una gran ocasió en els darrers minuts per fer el 3 a 2, ja que en el minut 40 ens havien fet el tercer gol, aixó hagués pogut donar emoció en els darrers minuts. Tot i la derrota hem de felicitar el nostre jove equip per l’esforç que ha fet donant la cara en tot moment, i de nou han jugat 2 joves jugadors de titulars n’Albert Guasch en edat cadet i Fabri de l’equip juvenil que juntament amb en Miquel Troyano han jugat a un bon nivell, també donar anims a tot l’equip de tercera. Diumenge darrer partit a casa contra el Mercadal en un derbi que esperém conseguir una alegria, tant per l’equip com per l’afició.

Publicat per a 20:07

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com