Gran expectació a la 1ª exhibició de karate Sant Llorenç 2012

1 agosto 2012 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
KARATE DE SANT LLORENÇ 2012

Ahir dimarts a les 18 hores a la plaça d’Es Ramal d’Alaior es va desenvolupar la 1ª EXHIBICIÓ DE KARATE DE SANT LLORENÇ 2012, a carrec del Club Karate Alaior amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior.

En aquesta edició hi van participar 42 esportistes locals, els quals van realitzar diferents mostres practiques d’aquest esport.

La primera part de l’activitat va ésser a càrrec del fiets del club, on durant una hora van realitzar un exhaustiu entrenament de demostració. A partir de les 19 hores va haver el torn pels adults on van realitzar diferents exercicis d’exhibició.

Posteriorment el regidor de l’Ajuntament d’Alaior, Antoni  Mascaró va fer entrega d’un diploma a cada participant i un record al Club Karate d’Alaior, representat pel seu president, Tome Carreras, per aquesta exhibició en les Festes de Sant Llorenç 2012.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com