RCD Mallorca – Hamburg, cartell de luxe per al Trofeu Ciutat de Palma

1 agosto 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Torneos
Torneo Ciudad de Palma 2012

L’Ajuntament de Palma col·labora en l’organització del torneig que enguany arriba a la 37a edició. La cita suposarà la presentació en societat de l’equip vermelló per a la temporada 2012/2013. Els illencs s’enfrontaran a un dels mítics equips de la Bundesliga. Els socis mallorquinistes tindran entrada gratuïta.

Palma, 1 d’agost de 2012. – El batle de Palma, Mateo Isern, i el president del RCD Mallorca, Jaume Cladera, han presentat avui al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Palma la XXXVII edició del Trofeu Ciutat de Palma de Futbol. A l’acte han acudit el vicepresident del Consell de Mallorca, Joan Rotger; el director general d’Esports del Govern Balear, Javier Morente; i el director general d’Esports del Ajuntament de Palma, Damià Vich, a més del Club Manager de l’Hamburg, Bernd Wehmeyer, i diversos membres de la Junta Directiva del Mallorca.

El projecte del RCD Mallorca 2012/2013 es presentarà en societat el proper 11 d’agost (21:00 hores) amb la disputa del Trofeu Ciutat de Palma, que enguany celebra la seva trenta-setena edició. D’aquesta manera, el conjunt vermelló posarà el punt i final a la pretemporada contra un rival d’entitat com l’Hamburg, un dels clubs més populars d’Alemanya i que compta amb una massa social que supera els 70.000 socis. I és que, a més de militar en la primera divisió germànica des de la seva creació, l’Hamburg compta en el seu palmarès diversos títols de campió de la Bundesliga i tres Copes alemanyes. El seu èxit més important data de la temporada 1982/1983 quan va guanyar la Lliga de Campions. La temporada passada, l’Hamburg va assegurar la seva permanència a Primera Divisió després d’acabar el campionat de lliga en quinzena posició.

Per la seva banda, el RCD Mallorca aprofitarà la disputa del Trofeu Ciutat de Palma per presentar a la seva afició l’equip amb el que lluitarà, de nou, per mantenir la categoria, a més de donar a conèixer els quatre nous jugadors que ha incorporat fins al moment ( Javier Arizmendi, Javi Márquez, Antonio López i Rubén Miño). Així mateix, el Trofeu Ciutat de Palma permetrà al RCD Mallorca ultimar la seva posada a punt de cara a l’imminent inici d’una temporada que tota la família vermellona afronta amb molta il·lusió.

L’acte començarà a les 21:00 hores amb la presentació oficial del projecte del RCD Mallorca per a la campanya 2012/2013 i una hora després, a les 22:00, es disputarà el partit.

Des de fa molts d’anys, l’Ajuntament de Palma i el RCD Mallorca vénen fent un gran esforç per dotar el Trofeu Ciutat de Palma d’equips d’entitat. En aquest sentit, el batle, Mateo Isern ha assegurat que «aquest és un trofeu que any rere any reuneix al RCD Mallorca i l’Ajuntament de Palma en un esdeveniment esportiu de primer nivell que du el nom de la nostra ciutat» al, temps que ha convidat a tots els palmesans i tots els mallorquinistes «a aquesta festa del futbol ia animar al nostre equip».

Amb el pas dels anys, el Trofeu Ciutat de Palma s’ha convertit en un dels tornejos més esperats per l’afició mallorquinista, ja que suposa la posada de llarg del nou equip. En aquest sentit, el president de l’entitat vermellenca, Jaume Cladera ha volgut agrair «la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, que ens dóna l’oportunitat de caminar junts en un moment tan especial com és la presentació del nou projecte del Mallorca i que comença just amb la disputa d’aquest trofeu que du el nom de la ciutat de Palma. És, sens dubte, un dia especial per a la nostra entitat i estem molt contents de poder-ho compartir amb tots els nostres socis i amb la ciutadania de Palma i de Mallorca en general «.

Al seu torn, la disputa del Trofeu Ciutat de Palma servirà per presentar a tots els equips que conformen les categories inferiors del RCD Mallorca, pedra angular del projecte del Club que any rere any intenta dotar de més importància al futbol formatiu. En total, el RCD Mallorca està format per 13 conjunts que militen en diferents categories (des de l’equip de Primera Divisió fins als dos equips de categoria benjamí). Tots ells són part indispensable del RCD Mallorca, ja que han de garantir el seu projecte de futur.

Aquest any, el Trofeu Ciutat de Palma comptarà amb la inestimable col·laboració de Reciclajes Pérez, una empresa mallorquina molt vinculada al futbol balear i que aquest any es converteix en el patrocinador principal del torneig. El batle de Palma, Mateo Isern, ha volgut agrair personalment al seu propietari, Antonio Pérez, el suport d’aquesta empresa a l’esport, i ha assenyalat que «en aquests temps, per poder dur a terme projectes importants, és imprescindible la col·laboració publicoprivada, en què cada un fa una aportació i aquest trofeu, amb el Mallorca, l’Ajuntament i Reciclatges Pérez n’és un bon exemple».

Per la seva banda, el president del RCD Mallorca, Jaume Cladera, recorda que «en aquests moments de dificultat econòmica és especialment important agrair el suport que les empreses privades ens brinden perquè el Trofeu Ciutat de Palma sigui una realitat. També, és clar, agrair l’esforç que durant tots aquests anys ha realitzat l’Ajuntament de Palma i que ens ha permès dur el nom de la ciutat en aquest torneig tan important i significatiu per a tot el mallorquinisme».

Tots els socis del RCD Mallorca tindran entrada gratuïta mentre que per a la resta d’aficionats, l’entitat mallorquinista ha posat a la venda diverses localitats a preus populars que oscil·len entre els 10 euros, la més barata i els 40 euros, la més cara.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com