Argentina se impone a Ecuador en la tanda de penaltis y se adjudica el II Torneo Internacional de Fútbol Día de la Hispanidad

12 octubre 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Torneos

El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha lliurat el trofeu al conjunt guanyador en una final molt disputada i caracteritzada pel joc net

 

Palma, 12 d’octubre de 2012.- El combinat de la comunitat argentina resident a Palma s’ha adjudicat avui vespre a Son Moix el II Torneig Internacional de Futbol Dia de la Hispanitat i que formava part del programa d’activitats lúdiques, culturals i esportives organitzat per les àrees de Benestar Social, Immigració i Participació i de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma en col·laboració amb les associacions de pobles llatinoamericans.

 

Argentina s’ha imposat a l’altra finalista, Equador, en la tanda de penals després d’haver arribat tots dos conjunts amb empat a zero gols al final de les dues meitats.

 

El tinent de batle de Cultura i Esports municipal, Fernando Gilet, que ha estat l’encarregat de fer el xut d’honor, ha procedit al final del partit al lliurament del trofeu al conjunt vencedor. Gilet ha destacat la cordialitat i el fair play demostrat pels jugadors, als quals també s’ha felicitat pel bon joc desplegat sobre el terreny de joc en un partit molt disputat en el qual tant Equador com Argentina gaudir d’ocasions per marcar.

 

Per la seva banda, el director general d’Esports, Damià Vich, ha fet lliurament de la copa de subcampions a Equador.

 

L’edició del II Torneig Internacional de Futbol Dia de la Hispanitat, que s’ha imposat a la pluja caiguda des migdia a Palma, ha comptat també aquest any amb equips d’Espanya, Uruguai, Paraguai, Bolívia, Anglaterra, Colòmbia, Perú, Xile, Brasil i l’AC Romaní.

 

Peu de foto.- La cordialitat i el joc net han caracteritzat la final del torneig que ha enfrontat a Equador i Argentina i en la qual el regidor Fernando Gilet ha realitzat el xut d’honor.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com