Èxit de la baixada de Valldemossa

7 noviembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

Centenars de cicloturistes de totes les edats participaren ahir diumenge a una nova edició de la baixada de Valldemossa a Sóller.

A les 10 hores del dematí es va donar la sortida a 265 participants. Els cicloturistes, que rodaren a bon ritme, convertiren la carretera en una autèntica serpent multicolor.

Son Marroig, Deià i el pavelló de Son Angelats foren els llocs escollits per neutralitzar el gran pilot. Allà, a l’entrada de Sóller, els ciclistes més petits es sumaren a la baixada i també completaren els darrers quilòmetres de recorregut.

A la Plaça, tots els participants varen rebre un obsequi i varen gaudir d’una suculenta berenada preparada pel Club Ciclista Defensora Sollerense, com a entitat organitzadora de la baixada.

Homenatge a Xisco Martí

Els instants previs a la sortida serviren per organitzar un homenatge al ciclista fornalutxenc Xisco Martí. El CCDS li va lliurar una placa en reconeixement al campionat d’Espanya de ciclisme en pista que ha assolit recentment.

saveu.cat

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com