El Consell presenta el primer circuit oficial de pàdel d’Eivissa

14 febrero 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Pádel

El conseller d’Esports i Joventut, Rafa Triguero, ha presentat avui el primer circuit oficial de pàdel que es celebrarà a Eivissa baix la supervisió de la nova Federació Balear de Pàdel i, concretament, sota la nova delegació federativa d’aquest esport que s’ha posat en marxa aquest mes de gener.

Aquest circuit, que ja s’havia celebrat altres anys organitzat pels clubs esportius, compta amb més de 800 participants, en un esport que, segons Triguero, “és molt accessible per tothom i està guanyant molts adeptes els darrers anys”.

Triguero també ha anunciat que el pàdel serà inclòs aquest any 2013 en el programa l’Esport per a l’Edat Escolar, que finança el Consell Insular d’Eivissa per divulgar la pràctica esportiva entre els escolars de 6 a 16 anys.

Per la seua banda, el delegat de pàdel d’Eivissa, Pere Tarrés, ha explicat el calendari i el sistema de competició que regirà en aquest circuit, amb quatre categories masculines i tres femenines. En total hi haurà vuit competicions, a vuit clubs i espais diferents, i una final en forma de màster en el mes d’octubre.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com