ELS MILLORS NACIONALS S’ENFRONTEN A LA MILLA DEL PREMI HEROÏNA DES BOSC

12 julio 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
TROTE

Segona reunió de juliol a Son Pardo amb vuit curses a partir de les 21 hores. La gran novetat del vespre és la primera cursa de la generació B a Mallorca després de tres proves programades i suspeses per manca d’inscripció.
La competició central de la nocturna és ek Premi Heroïna des Bosc que compta amb vuit dels millors nacionals del moment en la milla. Oh Deco SB va guanyar un lot similar fa dues setmanes. A més aquest cavall menorquí ja va guanyar l’edició de 2012 de la cursa on establí el millor registre nacional de l’any a Son Pardo amb un temps d’1.13’3. Silver Mixó va completar una gran actuació el 28 de juny i finalitzà segon darrere Oh Deco SB. Tomb Raider sempre hi és i té una bona ocasió per retrobar-se amb la victòria després de dues vegades sense guanyar. Universal s’ha consolidat com un dels millors elements de la seva generació, la setmana passada va batre un lot internacional al Premi Franc Or.
La promoció de 2011 debuta a Mallorca amb una cursa salvada pels pèls amb només cinc competidors en els 2.150 metres. Burinot ha estat l’únic dels 5 que ja ha corregut, ho ha fet a la seva illa de Menorca i ha puntuat a quatre de les 5 sortides amb un rècord d’1.21 aconseguit el dia de Sant Joanet a Ciutadella.Els altres quatre poltres han demostrat bones maneres als entrenaments.
Una altra de les proves especials és el Premi Pau Moll Gayà per nacionals amb uns guanys entre els 1.300 i els 2.700 euros.És una cursa amb deu inscrits sense un guanyador clar. Vikingo Junior s’imposà dissabte passat a Manacor. També ho va fer Vamp Queen Spa una egua que acumula dues victòries consecutives al Municipal de Maó i que corr per tercera vegada a Son Pardo. Units Mixó ve de ser segon i tercer a Son Pardo.

PRONÒSTICS
1a cursa: (1) Boira de Llevant, (3) Bril de Font, (5) Burinot, (4) Brisa de Llevant
2a cursa: (3) Aubelló de Maig, (9) Un Vermell CG, (10) Astro de Ladil, (4) Alma Degato
3a cursa: (1) Una Foto Prim, (5) Tourabella, (9) Ufo YC, (8) Tila Corner
4a cursa: (8) Oh Deco SB, (2) Tomb Raider, (5) Silver Mixó, (6) Universal
5a cursa: (8) Union Pacific, (11) Una des Bosc, (15) Stel de Murallet, (5) Uy IR
6a cursa: (5) Units Mixó, (10) Vikingo Junior, (6) Treso des Molí, (4) Vamp Queen
7a cursa: (1) Underground Sas, (5) Sandro Maker, (9) Sito AB, (10) Magnífic
8a cursa: (7) Oudon de Faverol, (4) Pensée d’Olivier, (10) Pirate de Valmor, (5) Picsou

 

 

 

Informa: Deporte Balear,   fuente:   infotrotbalears.es

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com