IB3 RADIO, MAS INFORMACION, MAS DEPORTE, MAS RADIO.

20 septiembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Entrevistas

Nota de Prensa

Calviá 19 Setiembre 2013

  Arriba “Més Esport!!!”, el nou programa esportiu d’IB3 Ràdio

 L’espai s’estrena a les ones radiofòniques diumenge 22 de setembre

 La redacció d’esports d’IB3 Ràdio augmenta la seva presència a la nova graella de la ràdio autonòmica i a més de les retransmissions esportives del RCD Mallorca, el futbol sala, el programa diari Zona Mixta i els informatius esportius, aposta per un nou programa esportiu pels matins dels diumenges.

Més Esport!!! està cridat a ser la referència dels caps de setmana, i apostarà, no només pel futbol, sinó també per la resta dels esports.

Tennis, motociclisme, basquet, natació, futbol sala, pàdel, seran alguns dels esports que centraran la informació d’aquest esportiu.

A més de connexions en directe amb els llocs on estigui en joc la competició del moment, ja sigui dels nostres equips de segona B com l’Atlètic Balears i el Constància, el futbol femení, la divisió d’honor, o qualsevol altre esport.

També tendrem un espai dirigit a l’anàlisi de la jornada a la 3ª divisió balear de la mà del nostre col·laborador Rafel Sastre i una secció dedicada a la preparació física i recuperació esportiva que ens arribarà per part dels professionals de 1nictraining.

I per aquest primer programa, com a pradí de luxe tendrem la visita als nostres estudis del pilot de motos David Salom.

Aquest nou espai esportiu a la ràdio autonòmica s’emetrà cada diumenge de 12 a 14h i serà presentat per Sergi Requeni.

Podeu participar en aquest programa mitjançant les xarxes socials, a Twitter: @EsportsIB3Radio amb l’etiqueta #MésEsport i a Facebook: Esports IB3 Ràdio

Esports IB3

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com