EL FÍSICS CIUTADELLA DE TAEWKONDO ES POSA EN MANS DE LA MEDALLA DE PLATA A LONDRES’12 BRIGITTE YAGÜE

5 diciembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

La nostra tripleta de competidors de taewkondo, junt amb el seu monitor Àngel Quevedo, es desplacen aquest divendres a Mallorca, al Palau Municipal d’Esports d’Inca concretament, a on participaran per primera vegada en el Programa Coaching Deportivo y Entrenamiento Personalizado en Taewkondo.
Es la primera vegada que el FÍSICS CIUTADELLA participa en aquest entrenament d’alta competició, i segons el monitor Àngel Quevedo, la intenció és «entrar de ple dins aquest programa de feina per a millorar i competir al més alt nivell el dia de demà».
Aquest divendres a Inca els ciutadellencs estaran a les ordres de quatre grans figures internacionals del taewkondo com son la medalla de plata als JJOO de Londres 2012, Brigitte Yagüe, junt amb Juan Antonio Ramos i José Luis Méndez, també olímpics i amb un currículum que impresiona només veure’l.
Amb aquesta important passa el FÍSICS CIUTADELLA deixa clar que aposta fort de cara al futur pel taewkondo.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com