ENTREGA DE LOS PREMIOS GESTIÓN DEPORTIVA AGEPIB 2013

13 diciembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Celebraciones, comunicados, Otros Deportes
Entrega Premios AGPIB 2013

La Asociación de Gestores Deportivos Profesionales de las Islas Baleares llevo a cabo en el Palma Aquarium de Palma, la entrega anual de premios a la mejor gestión deportiva 2013.
Este año los galardonados son:
– Premio mejor gestión deportiva privada: TUI Maratón.
– Premio mejor gestión deportiva pública: Ayuntamiento de Calvià.
– Premio Honorífico: COLEF (Colegio legit Oficial de Licenciados en Educación Física y Ciencias del’activitat física y el Deporte)
El acto de entrega se llevo a cabo a las 20.00 hrs, posteriormente se obsequio con  una cena de hermandad. A la que asistieron todos los premiados además de muchos invitados al evento,  así como los medios de comunicación y al frente de todo ello  la nueva directiva de AGEPIB con su presidenta al frente

 

 

Ahir, dia 12 de desembre del 2013 es va dur a terme el lliurament de premis a la Millor Gestió esportiva, que anualment otorga l’AGEPIB  (Associació de Gestors esportius Professionals de les Illes Balears) abans del tancament de l’any i que vol ser un reconceixament a la feina duta a terme per persones entitats, associacions o altres organismes en matèria esportiva.

Aquest any els guardonats varen ser:

Premi millor gestió esportiva privada: TUI Marathon.

Es va voler reconèixer aquesta inciativa per part de l’agent turístic TUI per ser un esdeveniment modelic en organització i gestió, per haver-se convertir en sols 10 anys amb un dels esdeveniments de major rellevància internacional a les nostres Illes.

Es va destacar els quasi 11.000 participants que hi participaren l’any passat (entre la marató, la ½ marató, els 10km, el Nordic Walking i la cursa UNICEF Kid Run), dels que el 74% són esportistes estrangers , sent el 49% alemanys i que suposen per la nostra Illa en temporada baixa un impacte econòmic d’aproximadament 27.500.000€.

Va recollir el guardò la Sra. Tanja Sauerwein, portaveu internacional de TUI Marathon Palma de Mallorca.

 

Premi millor gestió esportiva pública: Ajuntament de Calvià.

Aquest guardó es va otorgar per la gestió esportiva duta a terme per aquest Ajuntament des de el Institut Calvianer d’Esport i que s’ha caracteritzat els darrers anys per el treball amb l’optimització dels seus recursos, amb polítiques de reducció de despesa al manteniment de les seves instal·lacions i per el gran esforç dut a terme per a l’execució d’esdeveniments esportius de caire internacional com ara són la Marató de Peguera, la K42Mallorca,el Campionat del món de Fútbol de policies i bombers i el Campionatd’europa de Paddel surf d’entre altres. Un total de 17 esdeveniments que han suposat pel municipi un increment molt significatiu de les pernoctacions en temporada mitja baixa i que els ha donat peu a el·laborar un pla d’acció específic de turisme i esport.

Va rebrer el guardó la Sra. Eugenia Frau, Tinent de Batle i regidora de Turisme acompanyada per la Sra. Merxe Batidor, Gerent del ICE.

 

 

Premi Honorífic: COLEF (Col·legi  Oficial de Llicenciats en Educació Física i Ciències del’activitat física i  l’Esport)

L’Agepib va voler reconèixer públicament la feina feta per aquesta entitat a aquests 20 anys de trajectòria d’aquest col·legi oficial que ha lluitat des dels seus inicis pels interessos del col·lectiu de Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’esport de les Illes Balears i sobretot per treballar en la regulació i dignificació de la seva regulació profesional.

Va rebrer el guardó la seva Presidenta la Sra. Antònia Bosch que va voler destacar que el premit és per totes les persones que d’una forma o una altra han fet feina de  forma desinteressada per el COLEF durant aquests 20 anys de trajectoria.

També a l’acte es va aprofitar per a presentar la nova junta directiva de l’AGEPIB, liderada per la seva presidenta la Sra. Neus Mateu , així com l’explicació de la feina duta a terme als darrers mesos com ara la nova web o els nous convenis de col·laboració signats des de la constitució de la nova Junta.

L’acte de lliurament es va dur a terme a les 20.00h i posteriorment es va fer el sopar anual de germanor del col·lectiu de professionals del món esportiu de les Illes Balears

Si dessitgen més informació no dubtin en contactar amb nosaltres.

Foto dels premiats junts amb les autoritats: Antònia Bosch, Presidenta del COLEF. Tanja Sauerwein, portaveu de TUI. Neus Mateu, Presidenta AGEPIB. Merxe Batidor, Gerent ICE. Mª Eugenia Frau, Tinent de Batle i Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Calvià. Jaume Thomas, Gerent Fundació per l’Esport Balear i Andreu Villalonga, Gerent Consorci Velòdrom Palma, en representació del Director General d’Esports del Govern Balear.

Foto de les premiades: Antònia Bosch, Presidenta del COLEF. Tanja Sauerwein, portaveu de TUI. Mª Eugenia Frau, Tinent de Batle i Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Calvià. I Neus Mateu, Presidenta AGEPIB.

Nova Junta Directiva d’AGEPIB: Pere Caldentey, vicepresident per l’Illa de Mallorca. Merxe Batidor, vocal. Maria Zálvez, secretària. Esther Moralejo, tressorera. Esther Vidal, vocal. Montse Genetra, vocal. Marga Massot, vocal. Neus Mateu, presidenta. José Gispert, vocal. Aussents, Pere Calafat i Dani de la Dueña, vicepresidents per l’Illa de Menorca i Formentera, respectivament.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com